SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aşk Espirileri 2

YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : Aşk Espirileri 2 Administrator
GÜÇ :
Aşk Espirileri 2 Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Aşk Espirileri 2 Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Aşk Espirileri 2 Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Aşk Espirileri 2 Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
Aşk Espirileri 2 Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Aşk Espirileri 2 Right_bar_bleue

YILDIZ :
Aşk Espirileri 2 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Aşk Espirileri 2 Right_bar_bleue

TAKIMIM : Aşk Espirileri 2 Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Aşk Espirileri 2 Empty
MesajKonu: Aşk Espirileri 2   Aşk Espirileri 2 Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 6:05 am

♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.

♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek.

♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.

♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.

♥ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim.

♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim.

♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.

♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.

♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar.

♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim.

♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir.

♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu

♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.

♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.

♥ Seni sevdim seveli basim belada seni dusunurken uyuya kaldim helada

♥ Sekerden evimiz tuzdan hayallerimiz vardi. Ne yazikki dun yagmur yagdi.

♥ Bunu iyi belle Cehennem buz tutuncaya kadar seni sevecegim

♥ Askimizin suya dusecegini bilseydim balik olurdum.

♥ Asika bagdat sorulmaz. BUSH

♥ Fazla mendiliniz varmi, asik olmusunda!

♥ Karayollarinda degil, senin kollarinda oleyim.

♥ Sana birsey soyleyecegim, ama sakin uzulme; dun doktora gittim, bobreklerimde kum, kalbimde seni buldular.
https://supermekan.yetkinforum.com

Aşk Espirileri 2
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-