SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Bırak özlemin ebedi kalsın,

2 posters
YazarMesaj
mc__musty
(AdMİn)
(AdMİn)
mc__musty

Erkek
Personalized field : Bırak özlemin ebedi kalsın, Administrator
GÜÇ :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

REP :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue175 / 100175 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

SEVİYE :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue295 / 100295 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

YILDIZ :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

TAKIMIM : Bırak özlemin ebedi kalsın, Besiktas

Bırak özlemin ebedi kalsın, Empty
MesajKonu: Bırak özlemin ebedi kalsın,   Bırak özlemin ebedi kalsın, Icon_minitimeCuma Mayıs 09, 2008 10:23 am

Son günlerde bir durgunluk var üzerimde. Tarifi zor yorgunluğu atmak için uyumak ya da dinlenmek çare olsaydı, kendimi yatağa bağlar ve göz kapaklarımı bantlardım. (Mazoşistim sanki)

Sigaram yok!

Uykusuzum!

İnsanlar da var?

“Anne ben manyak oldum!”

...

Yanlış yerdesin ey güzel!

Bakma bana!

Aşk; ekmek su gibi muhtaçlığım

Ve yalnızlığımdır.

Rol yapmak zorundayım, yanındayım,

Ama yüz gönül yılı uzağındayım…

Ben seni bende yaşayım…

--

Şiir mi bu şimdi? Ya da ne amaçla yazıldı? Anlatmak için mi?

Sen de sor! Bir kez olsun sor kendine… Korkmadan sor!?

“-Ben ne yapıyorum” diye.

Bırak insanları, onlar Tanrı’ya her gün azapla dua ediyorlar. Sağ bacağın sol elden medet umması gibi; yıldızlarda, sönen mumda, mezar taşında, üç beş santimlik sakalda arıyorlar mutluluğu – yalnız kalmamayı. Ve Tanrı herkesten daha yalnız bilmiyorlar.

Ağlıyorlar isyan bayraklarıyla, onun adına (bedduayla) küfrediyorlar, günah ve sevap adını verdikleri –Tanrı’nın koymadığı- kurallarla yollarını aydınlatıyorlar.

İnsanlar düşünüyorlar; düşünmeyi hayalle karıştırıp, şarapta gerçeği arıyorlar.

Milyar yıl geçti,

Bulamıyorlar…

Ama Tanrı Daha yaLnız biLmiyorlar.

Kestim ßirazını Uyumsuzdu...
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : Bırak özlemin ebedi kalsın, Administrator
GÜÇ :

TECRÜBE :

REP :

SEVİYE :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

YILDIZ :
Bırak özlemin ebedi kalsın, Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Bırak özlemin ebedi kalsın, Right_bar_bleue

TAKIMIM : Bırak özlemin ebedi kalsın, Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Bırak özlemin ebedi kalsın, Empty
MesajKonu: Geri: Bırak özlemin ebedi kalsın,   Bırak özlemin ebedi kalsın, Icon_minitimeC.tesi Mayıs 10, 2008 12:15 pm

kanka manyak bişi Bırak özlemin ebedi kalsın, 525559
https://supermekan.yetkinforum.com

1 sayfadaki 1 sayfası