SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Aşk Espirileri 3

YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : Aşk Espirileri 3 Administrator
GÜÇ :
Aşk Espirileri 3 Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Aşk Espirileri 3 Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Aşk Espirileri 3 Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Aşk Espirileri 3 Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
Aşk Espirileri 3 Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Aşk Espirileri 3 Right_bar_bleue

YILDIZ :
Aşk Espirileri 3 Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Aşk Espirileri 3 Right_bar_bleue

TAKIMIM : Aşk Espirileri 3 Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Aşk Espirileri 3 Empty
MesajKonu: Aşk Espirileri 3   Aşk Espirileri 3 Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 6:05 am

♥ Hey garson! bana kalbim kadar yanik doner, dusuncelerim kadar karisik bir salata, acilarim kadar koyu bir kahve getir.

♥ Karin olmak istiyorum karin, Ey benim kardanadamim.

♥ Derstlesmek istiyorsan 1 tusla, birine sarilmak istiyorsan 2 tusla, eglenmek icin 3 tusla, hepsini istiyorsan benim numarami tusla.

♥ Sen kadayif kadar tatli, lahmacun kadar sicak, cig kofte kadar yakici, dolma gibi cekici, bulgur gibi asil ve icli kofte kadar dayanilmazsin.

♥ Erkek jinekolog hicbir zaman kendi arabasi olmamis bir oto tamircisi gibidir.

♥ Sevgilim, seni tv kumandasindan, futbol topundan, pazar gazetesinden cok daha fazla sevdigimi soylemismiydim.

♥ ASika bagdat sorulmaz, aninda korkup tuyer.

♥ Ask dolmaya benzer, iyi sarilmazsa piserken dagilabilir.

♥ Sevgilim duygularim visne kaymak yani karmakarisik.

♥ Annem bana okula giderken ustunu SIKI giy terleyip usutme. Karsidan karsiya gecerken dikkatli ol dedi. Ama asik olma demediki.

♥ Ask bir sudur. Eee isin butun espirisi bu mudur?

♥ Ask bir deniz bense onun engin sularinda dibe cokmus bir keriz.

♥ Sevgilim sensiz gozlerim hicbirseyi gormuyor. Seninle olunca da gozlerim senden baskasini gormuyor.

♥ Askin mideme vurdu, beni ne yar paklar nede dost, beni paklayacak olan bir ayran iki de tost.

♥ Ruhum benim her gece gel bekliyorum seni o selvinin altinda mezarc mahmut.

♥ Askin bahardi bulbuller vardi Da... Hangi salak kafesin kapsini acik birakti.

♥ Artik bu solan bahcede bulbullere yer yok. Bulbulleri on bahceye aldilar. Buraya marul ekecekler.

♥ Nasil gecti habersiz o guzelim yillarim. Insan bi haber verir burada bosunami bekledik.

♥ Ask bir otomobil gibidir yedek parcalari surekli degisir.

♥ Uzum gozlu elma yanakli kiraz dudakli pirasa sacli sevgilim. Seni cok ozledim. Imza : Manav Osman
https://supermekan.yetkinforum.com

Aşk Espirileri 3
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-