SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Taraftarımız karşıladı

YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : Taraftarımız karşıladı Administrator
GÜÇ :
Taraftarımız karşıladı Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Taraftarımız karşıladı Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Taraftarımız karşıladı Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Taraftarımız karşıladı Right_bar_bleue

REP :
Taraftarımız karşıladı Left_bar_bleue23 / 10023 / 100Taraftarımız karşıladı Right_bar_bleue

SEVİYE :
Taraftarımız karşıladı Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Taraftarımız karşıladı Right_bar_bleue

YILDIZ :
Taraftarımız karşıladı Left_bar_bleue89 / 10089 / 100Taraftarımız karşıladı Right_bar_bleue

TAKIMIM : Taraftarımız karşıladı Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

Taraftarımız karşıladı Empty
MesajKonu: Taraftarımız karşıladı   Taraftarımız karşıladı Icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 3:47 am

Taraftarımız karşıladı Fb_taraftar_002_buy_1105
Taraftarımız karşıladı

Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Trabzonspor'a 2-0 mağlup olan ve şampiyonluğu ezeli rakibi Galatasaray'a kaptıran sarı lacivertli takımı İstanbul'da taraftarları tezahüratlarla karşıladı.
Trabzon'dan dönüşte Fenerbahçe kafilesini Sabih Gökçen Havaalanı'nda 30 kadar taraftarı meşaleler ve güllerle karşıladı. Takımlarını teselli eden ve sevgi gösterilerinde bulunan taraftarlar, takımları lehine tezahüratlar ve şarkılar söylediler. Fenerbahçe kafilesi otobüse binerek Samandıra Tesisleri'ne gitti.

http://www.forumdost.com

Taraftarımız karşıladı
1 sayfadaki 1 sayfası