SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Milli takım kadrosu açıklandı

YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : Milli takım kadrosu açıklandı Administrator
GÜÇ :
Milli takım kadrosu açıklandı Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Milli takım kadrosu açıklandı Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Milli takım kadrosu açıklandı Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Milli takım kadrosu açıklandı Right_bar_bleue

REP :
Milli takım kadrosu açıklandı Left_bar_bleue23 / 10023 / 100Milli takım kadrosu açıklandı Right_bar_bleue

SEVİYE :
Milli takım kadrosu açıklandı Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Milli takım kadrosu açıklandı Right_bar_bleue

YILDIZ :
Milli takım kadrosu açıklandı Left_bar_bleue89 / 10089 / 100Milli takım kadrosu açıklandı Right_bar_bleue

TAKIMIM : Milli takım kadrosu açıklandı Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

Milli takım kadrosu açıklandı Empty
MesajKonu: Milli takım kadrosu açıklandı   Milli takım kadrosu açıklandı Icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 3:48 am

Milli takım kadrosu açıklandı Sevinc003b

2008 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edecek A Milli Takımımızın, 26 kişilik aday kadrosu Milli Takımlar Sorumlusu Fatih Terim tarafından açıklandı.
Aday kadroya dahil edilen futbolcular, 11 Mayıs Pazar günü saat 13.00'te Antalya'daki Gloria Golf Resort Hotel'de toplanacak.
KALECİ: Volkan Demirel (Fenerbahçe), Rüştü Reçber (Beşiktaş), Tolga Zengin (Trabzonspor)

SAVUNMA: Gökhan Gönül (Fenerbahçe), Sabri Sarıoğlu (Galatasaray), Gökhan Zan (Beşiktaş), İbrahim Kaş (Beşiktaş), Servet Çetin (Galatasaray), Emre Aşık (Ankaraspor), Hakan Balta (Galatasaray)

ORTASAHA: Uğur Boral (Fenerbahçe), Mehmet Aurelio, Mehmet Topal (Galatasaray), Emre Belözoğlu (Newcastle United), Tümer Metin (Larissa), Yıldıray Baştürk (Stuttgart), Hamit Altıntop (Bayern Münich), Ayhan Akman (Galatasaray), Arda Turan (Galatasaray), Tuncay Şanlı (Middlesbrough), Kazım Kazım (Fenerbahçe), Gökdeniz Karadeniz (Rubin Kazan)

FORVET: Nihat Kahveci (Villarreal), Halil Altıntop (Schalke), Semih Şentürk (Fenerbahçe), Mevlüt Erdinç (Sochaux)

http://www.forumdost.com

1 sayfadaki 1 sayfası