SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Oyuncularda yıpranma oldu"

YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : Oyuncularda yıpranma oldu" Administrator
GÜÇ :
Oyuncularda yıpranma oldu" Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Oyuncularda yıpranma oldu" Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Oyuncularda yıpranma oldu" Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Oyuncularda yıpranma oldu" Right_bar_bleue

REP :
Oyuncularda yıpranma oldu" Left_bar_bleue23 / 10023 / 100Oyuncularda yıpranma oldu" Right_bar_bleue

SEVİYE :
Oyuncularda yıpranma oldu" Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Oyuncularda yıpranma oldu" Right_bar_bleue

YILDIZ :
Oyuncularda yıpranma oldu" Left_bar_bleue89 / 10089 / 100Oyuncularda yıpranma oldu" Right_bar_bleue

TAKIMIM : Oyuncularda yıpranma oldu" Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

Oyuncularda yıpranma oldu" Empty
MesajKonu: Oyuncularda yıpranma oldu"   Oyuncularda yıpranma oldu" Icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 3:50 am

Oyuncularda yıpranma oldu" Zico057_1005
"Oyuncularda yıpranma oldu"

Fenerbahçemizin Teknik Direktörü Arthur Zico Trabzonspor maçının ardından, maça çok yavaş başladıklarını ifade ederek, "Özellikle ilk yarıda daha fazla istekli, üstün gelen taraf Trabzonspor'du. Yediğimiz ilk golden sonra biraz daha risk alıp rakibin üzerine gitmek istediğimiz zamanlarda ikinci golü kalemizde gördük. İkinci yarıda oynamamız gerektiği gibi oynadık. Fakat futbol iyi oynamanız gerektiği zamanlarda oynamadığınızda sizi cezalandırır. Bugün de böyle oldu. Belki bugün şampiyon da olabilirdik. Ama sezonu en azından galibiyetle kapatmamız gerekiyordu" dedi. Zico, "Şampiyonluğu kaybetmemizin sebebi sezon içinde gösterdiğiniz performanstır. Son periyotta aldığımız sonuçlar değildir. Lige mağlubiyetle başladık. 'Sonradan düzeltirim, kayıpları telafi ederim' mantığı yanlıştır. Elinizde fırsat varken değerlendirmelisiniz. Geçen yıl daha az puanla şampiyon olmuştuk. Elinizde fırsat varken değerlendirmeniz gerekir. Derbilerin hepsini kazanabilirsiniz, ama iddiasız takımlara karşı kaybettiğiniz puanları sona geldiğinizde ararsınız. Yani her takımla aynı ciddiyetle oynamalısınız" diye konuştu.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico sözlerini şöyle sürdürdü:
"Sezon başından itibaren gerek şampiyonlar liginde gerekse ligde gösterdiği performanslar sonucu oyuncularda yıpranma oldu. Bunu sebep olarak ortaya koyabilirsiniz. Özellikle Şampiyonlar Ligi'nde çok yıprandılar. Ama döndüklerinde istek vardı yine. İsteksiz hiç olmadılar. Son dönemde sakatlıklar arttı. Bunlar fiziksel ve mental olarak yıpranmanın sonucudur. Galatasaray derbisine baktığımızda kendi hatamızdan kaynaklanan golle yenildik. Bugün ilk yarı kendimize yakışmayan bir oyun ortaya koyduk. Ankaraspor maçında yine kendi hatalarımızdan dolayı puanları vermek zorunda kaldık. Sakatlıklar ve sezon başından beri gelen yıpranmışlık ve yorgunluk bu sonu hazırladı diyebiliriz. Kadro zenginliği de önemli etkenlerden biridir. Bu sezon Chelsea ve M. United dışındaki takımlara baktığımızda hepsi kadro eksikliğini hissettiler. Kadronuz geniş olmazsa bir yerde kopma noktası olabiliyor. M. United, Ronaldo ve Tevez'i Şampiyonlar Ligi'nde bile yedek bırakabiliyor".
Zico, "Elbette Galatasaray şampiyonluğu hak eden taraftır. Sezon sonunda en önde onlar olduğuna göre şampiyonluğu hakettiler. Ama biz şampiyonluğu Galatasaray'a kaybetmedik. Daha iddiasız olan takımlara karşı oynadığımız maçlarda kazanmamız gereken puanları kazanamayarak elimizle şampiyonluğu verdik. Ama sezon başında bir takımın favori gösterilmesi bence yanlış. 3 takımın da hepsi favoridir ve birbirinden fazla favori gösterilemezler bence. Sezon öncesinde de bizim favori gösterilmemiz gibi şeyler vardı ama bu yanlıştı. Bence Galatasaray şampiyonluğu hak etmiştir" dedi.
Zico, göreve devam edip etmeyeceğiyle ilgili bir soruyu da, "Şu anda, bu maç itibarıyla Fenerbahçe ile olan kontratım bitti. Yönetimden gelecek cevabı bekliyorum. Şu anda net bir şey söyleyemem. Avukatım geldi ve gitti. Lazio'dan bir teklif yok. Fenerbahçe'den cevap gelene kadar kimseyle görüşmeyeceğim. Böyle bir sözüm vardı. Kendi açımdan teklifimi yaptım, yönetimin değerlendirme yapacağı bana söylendi. Ben de bekliyorum. Onlardan bir cevap alana kadar herhangi bir takımla görüşme yapmayacağım. Avukatım aracılığıyla gelen bazı teklifler var ama Fenerbahçe'den cevap alana kadar kimseyle görüşmeyeceğim. Pazartesi İtalya'ya gideceğim ama bir organizasyonla ilgili olarak gidiyorum. Salı günü de Brezilya'ya gideceğim. Yanlış anlaşılmasın. Oyuncular hakkında bir rapor ve gelecek sezonla ilgili neler yapabileceğimizle ilgili bir rapor istendi ve bu raporu yönetime verdim" diye yanıtladı.
http://www.forumdost.com

Oyuncularda yıpranma oldu"
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Rakibimiz belli oldu!