XxXFıratXxX WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 243 Nerden : Diyarbakir Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Prim motivasyonu Paz Mayıs 11, 2008 3:56 am | |
| Prim motivasyonu
Fenerbahçemizde oyunculara Trabzonspor maçı öncesi son bir motivasyon daha yapılacak ve şampiyonluk halinde ortaya konan primin miktarı açıklanacak.
Trabzon’a dün gelen takımın maçı kazanarak ligi bitirmesi için çaba harcayan yöneticilerimiz, daha önce sözünü verdikleri şampiyonluk priminin miktarını oyunculara maçtan önce açıklayacak ve onları karşılaşmaya uğurlayacak. Türkiye Ligi’nde şampiyonluğa dayalı prim sistemi uygulayan Fenerbahçemizde bu sezon Şampiyonlar Ligi maçları ve derbi maçları için özel primler vaat edilmiş ve oyunculara yüklü miktarda ödemeler yapılmıştı. Şampiyon olması halinde yönetimin futbolculara 3 milyon dolar prim dağıtmasının gündemde olduğu ifade edildi. Kulübümüzden cevap Fenerbahçemiz, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti’nden gelen kınamaya yanıt verdi. Basın yayın kurumlarının öneminin farkında olduğunu belirten ve kamuoyunun haber alma hakkına sonuna kadar saygılı olduklarını ifade eden sarı-lacivertliler, Gazeteciler Cemiyeti ve TSYD gibi meslek örgütlerinin. yalan haberler için de tavır sergilemelerini beklediklerini ifade ettiler.
|
| |
|