SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21

YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Administrator
GÜÇ :
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Right_bar_bleue

REP :
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Left_bar_bleue23 / 10023 / 100Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Right_bar_bleue

SEVİYE :
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Right_bar_bleue

YILDIZ :
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Left_bar_bleue89 / 10089 / 100Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Right_bar_bleue

TAKIMIM : Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Empty
MesajKonu: Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21   Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 4:32 am

Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 1_1203766690_554_captured

Sizlere kendi kullandığım antivirüs programını sunuyorum. Programın kurulumu full dür. Serial, crack vb. yüklemeden program tek tıkla full 14.000 günlük kullanım süresiyle kuruluyor. Eset Smart Secrutury’nin en sevdiğim özelliği bilgisayarı kasmaması.
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 1_1200092276_599_turkGenişletilmiş akıllı koruma diğer ortamlarda olduğu gibi ev ortamlarında zorunlu hale geldi.ESET Smart Security size ve ailenize önemli verilerinizi zararlı yazılımlardan ve hacker saldırlarından korumakta yardımcı olur. Çok düşük kaynak kullanımı ile neredeyse günümüzün tüm kişisel bilgisayarlarında genel sistem performansını neredeyse hiç etkilmeden maksimum güvenlik sağlar.
ESET Smart Security proaktif tespiti ve diğer gelişmiş teknolojiler kullanarak , viruslere, trojanlara, wormlara, adwarelere, spywarelere, phishing saldırılarına , rootkitlere ve diğer internet tehditlerine karşı kapsamlı bir koruma sunarak internetde rahatlıkla gezmenizi,oyunları ve çokluortam uygulamalarını çalıştırırken,arkadaşlarınıza e-posta gönderirken ve diğer işlemleri yaparken rahat bir şekilde çalışmanızı sağlar.
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 1_1200092276_629_engESET Smart Security is a tightly integrated solution designed to protect computers from a range of threats. Built on the award-winning ESET NOD32® Antivirus and its powerful ThreatSense® engine, ESET Smart Security provides antispyware, antispam and customized firewall features to protect against viruses, trojans, worms, adware, spyware, phishing, rootkits and other Internet threats. Utilizing ThreatSense — the industry’s most advanced heuristics — the window of vulnerability between virus outbreak and signature update is reduced

Download:
eset_smart_secrutury_turkce_portable.rar
Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 User_offline Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Reputation Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Report Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21 Ip
http://www.forumdost.com

Eset Smart Secrutury-Poartable-3.6.21
1 sayfadaki 1 sayfası