SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

nöbetçilerrrrrr...

YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : nöbetçilerrrrrr... Administrator
GÜÇ :
nöbetçilerrrrrr... Left_bar_bleue34 / 10034 / 100nöbetçilerrrrrr... Right_bar_bleue

TECRÜBE :
nöbetçilerrrrrr... Left_bar_bleue50 / 10050 / 100nöbetçilerrrrrr... Right_bar_bleue

REP :
nöbetçilerrrrrr... Left_bar_bleue23 / 10023 / 100nöbetçilerrrrrr... Right_bar_bleue

SEVİYE :
nöbetçilerrrrrr... Left_bar_bleue44 / 10044 / 100nöbetçilerrrrrr... Right_bar_bleue

YILDIZ :
nöbetçilerrrrrr... Left_bar_bleue89 / 10089 / 100nöbetçilerrrrrr... Right_bar_bleue

TAKIMIM : nöbetçilerrrrrr... Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

nöbetçilerrrrrr... Empty
MesajKonu: nöbetçilerrrrrr...   nöbetçilerrrrrr... Icon_minitimePaz Mayıs 11, 2008 6:48 am

Her katta bir nöbetçinin bulunduğu 8 katlı bir apartmanın yedinci katında oturan Fatma Hanınm ın canı o gün portakal ister.İlk kattaki nöbetçiye sipariş verir.Ancak nöbetçilerin şöyle bir huyu vardır:her nöbetçi
kendisine ulaşan portakalların yarısını alarak geri kalanını üst kata göndermektedir.Buna göre,Fatma hanım
kaç taneportakal sipariş etmelidir ki kendisine bir tane portakal ulaşsın? nöbetçilerrrrrr... Huh nöbetçilerrrrrr... Cool
http://www.forumdost.com

nöbetçilerrrrrr...
1 sayfadaki 1 sayfası