XxXFıratXxX WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 243 Nerden : Diyarbakir Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: mezardaki kız(DÜNYANIN EN ŞEREFSİZ ADAMI) :. Ptsi Mayıs 12, 2008 5:01 am | |
| BU OLAY GERÇEK OLMUŞTUR... 20 yaşlarında çok duzel bi kız varmış o kadar güzelmiş ki annesi babası yüzüne bakmaya kıyamazlarmış. kız bi gün aniden ölmüş ailesi cok üzülmüş tabi kızlarından başka çocukları da yokmuş babası bi gece tuhaf bir rüya görmüş. kızı rüyasında ona baba üstümü ört çok üşüyorum demiş. babası bu rüyayı görünce çok üzülmüş karısına üzülür diye anlatmamış. ama devamlı kızını görüyormuş rüyasında bir gece kan ter içinde uyanmış karısına hiç bişey demeden hemen kızının yattığı mezarlığa gitöiş . kızının mezarına bakmış mezar boş.. hemen mezarlık bekçisinin yanına gitmiş bi de bakmış ki kızının kefeni parçalanmış yerde yatıyor sonradan öğrenmişlerki bekçi kızın cesedine tecavüz etmiş. işte o yüzden bu yazının basına (dünyanın en şerefsiz adamı) yazısını ekledim demek istediğimi anladınız mı??? | |
|