XxXFıratXxX WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 243 Nerden : Diyarbakir Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: inanılmaz ama gercek :. Ptsi Mayıs 12, 2008 5:02 am | |
| hiç aklımdan cıkmıyo 2003 yılı iyidi lgs sınavı vardı 2hafta önce arastırma sonucun da hz peygamberin soyunun adıyaman da oldunu duydum arastırdım ve giddim orada bir tövbe aldım ve lgs sınavından bir gece vardı ve bu tövbeyi yaptım sabaha kadar gözüme uyku girmrdi saat baktı 2 birdaha baktım 3:35 ve en son baktımda 4 45 idi ve uyuyup kaldım rüyamda lgs sınavının matamatikten 6 soruya geldim de ise annem uyandır dı kaltım anneme anlattım lgs sınavına girdim ve merakla mat bölümünü actım rüyamdaki sorulrın aynısı inanamadım eger annem uyandırmasa idi lgs sınav sorularını görecektim hepsini işte inan ması zor ama gercek benim ilk defa rüyam dogru cıktı ......................................... allahın sevgili kulu iymisim ve ben bu rüyayı bu tövbeye borcluyum.............._? | |
|
A?DMİN (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 29 Nerden : KoCaElİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 09/04/08
Kişi sayfası BURAYA: SERKAN
| Konu: Geri: inanılmaz ama gercek :. Çarş. Mayıs 14, 2008 5:43 am | |
| SPERSİN SEVGİLİMİ BİLE KORKUTTUN XxXFıratXxX | |
|