SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

üniversite yolculuğu :.

2 posters
YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : üniversite yolculuğu :. Administrator
GÜÇ :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue34 / 10034 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

TECRÜBE :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue50 / 10050 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

REP :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue23 / 10023 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

SEVİYE :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue44 / 10044 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

YILDIZ :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue89 / 10089 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

TAKIMIM : üniversite yolculuğu :. Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

üniversite yolculuğu :. Empty
MesajKonu: üniversite yolculuğu :.   üniversite yolculuğu :. Icon_minitimePtsi Mayıs 12, 2008 5:03 am

hikayem şuan hala suyunu çeşmeden içen on haneli bir köyde doğmamla başladı.6 kardeşin en büyüğüm.annem halı dokurdu gece yarılarına kadar babam gurbete istanbula gider.aylarca gelmez ben anneme yardım ederdim sonra uykulu gözlerle ders çalışırdım malatyada kış soğuk geçer her en az 1 ay okul olmazdı birleştirilmiş sınıfta okudum 5 sınıf birleşik 5.sınıftan sonra hiçbir kız okumamıştı son 50 yılda köyde.zorunlu 8 yıllık eğitim gereği servisle yarım sat uzaktaki kasabada tamamladım eğitimimi liseyi parasız yatılıda okudum hiç harçlığım olmadı lise yıllarında ailem karnını zor doyuruyor ben liseye giderken erkek kardeşim 8.sınıfı bitirmiş bana abla ben istanbulda çalışıp seni okutcam dedi limon sattı küçücük elleri buz gibi.çocuk yaşta kimsesiz gitti oralara babam o çalışıyo diye işe istanbula gitmemeye başladı zavallı annnem ne zor bakıyordu 6 çocuğa.ve de hastaydı.lise bitince sınavda başırılı olmadım dersaneye gitmem imkansızdı bir tane öss hazırlık kitabım bile yoktu kazanan arkadaşlardan aldım kitaplarımı çıktım köye ama iki odalı 5 çocuğun olduğu bir yerde çalışamazdım bir dersane yeni açılmıştı sınavına girdim 1.olunca ücretsiz dersane hakkı verdiler ama kalcak yer yok bi tanıdığın evinde kaldım 3 ay falan soğuk nemli odada ayağıma atkımı sararak ders çalıştım.hastalandım bırakcaktım dershaneyi hikayemi bilen rehber hocamıza anlattım durumu matematik hocamız beni bir yurda yerleştirdi babam izin vermedi izin yerleştim yurda evden kovdu beni babam sınavı kazamazsa eve gelmesin dedi.hatta bedua edip inşallah başına bi şey gelirde sürünerek çalar kapımı ben okumak istiyordum sadece hoca yurt ücretini karşılıyo ama yemekler paralı haftasonları milyoncu dükkanında çalışıyodum çok zor günlerdi sınav günü elim titriyodu heyecandan herşeyi unuttum sanki baygınlık geçirdim yapabildiklerimle çok başarılı olmama rağmen hemşirelik kazandım şuan mesleğimin ilk günü ailem hala köyde benim kazandığımı görenler şuan kızları yatılı okula veriyor elimden tuan herkese minnettarım kardeşlerimi okutuyom şimdi bide erkek kardeim evlenecek bir zamanlar bana harçlık gönderen limon satan kardeşime harika düğün yapcam ne yapsam az bana yardım edenlere ama düşünüyorumda bu çektiklerime değil bir üniversite dünyayı verseler kimse kabul etmez şuan hala cahil bi ailenin kızı olmanın bedelini ödüyorum
http://www.forumdost.com
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : üniversite yolculuğu :. Administrator
GÜÇ :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue200 / 100200 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

TECRÜBE :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue200 / 100200 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue300 / 100300 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

YILDIZ :
üniversite yolculuğu :. Left_bar_bleue100 / 100100 / 100üniversite yolculuğu :. Right_bar_bleue

TAKIMIM : üniversite yolculuğu :. Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

üniversite yolculuğu :. Empty
MesajKonu: Geri: üniversite yolculuğu :.   üniversite yolculuğu :. Icon_minitimeÇarş. Mayıs 14, 2008 5:42 am

SPERSİN SEVGİLİMİ BİLE KORKUTTUN XxXFıratXxX
https://supermekan.yetkinforum.com

üniversite yolculuğu :.
1 sayfadaki 1 sayfası