mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Her derdin ilacı Ptsi Mayıs 12, 2008 8:11 am | |
| Her derdin ilacı | Her namaz kılarken okunur Kur’an Şeytanlar kahrolur, nurlanır iman En üstün ameli eda edersin Sabah namazını kıldığın zaman
Her namaz vaktinde okunur ezan Melekler imrenir mümine o an Sıratı geçersin ayak kaymadan Öğle namazını kıldığın zaman
İkindi vaktinde çok olur gufran Hiç geciktirmeden kılmalı aman Günahları birer birer dökersin İkindi namazın kıldığın zaman
Bütün engelleri aşıp geçersin Kevser havuzundan elbet içersin Dünyadan iman ile göçersin Akşam namazını kıldığın zaman
Geceleyin mükâfatlar serilir Gayet yüksek dereceye erilir Hesap defterlerin sağdan verilir Yatsı namazını kıldığın zaman
Her derdin ilacı beş vakit namaz Sakın Hak emrine etme itiraz Yüce Allah seni ateşe atmaz Beş vakit namazı kıldığın zaman
| |
| |
|
XxXFıratXxX WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 243 Nerden : Diyarbakir Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM Kayıt tarihi : 23/04/08
| Konu: Geri: Her derdin ilacı Salı Mayıs 13, 2008 3:20 am | |
| | |
|