SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Sendemi Acıyorsun

YazarMesaj
mc__musty
(AdMİn)
(AdMİn)
mc__musty

Erkek
Personalized field : Sendemi Acıyorsun Administrator
GÜÇ :
Sendemi Acıyorsun Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Sendemi Acıyorsun Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Sendemi Acıyorsun Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Sendemi Acıyorsun Right_bar_bleue

REP :
Sendemi Acıyorsun Left_bar_bleue175 / 100175 / 100Sendemi Acıyorsun Right_bar_bleue

SEVİYE :
Sendemi Acıyorsun Left_bar_bleue295 / 100295 / 100Sendemi Acıyorsun Right_bar_bleue

YILDIZ :
Sendemi Acıyorsun Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Sendemi Acıyorsun Right_bar_bleue

TAKIMIM : Sendemi Acıyorsun Besiktas

Sendemi Acıyorsun Empty
MesajKonu: Sendemi Acıyorsun   Sendemi Acıyorsun Icon_minitimeSalı Mayıs 13, 2008 9:02 am

Sırları bir bir açığa çıkarıyor gözlerim,
ellerimde ayrılığın vermiş olduğu acı..
kanıyor ellerin..
sende mi acıyorsun..

Acıma...kılıfına uydur ayrılığı..birimiz acırken,birimiz ardına bakmadan gitsin bu aşktan..öyle ya,böyle olur bildiğimiz bütün ayrılıklar..önce bir iki gece birbirimizden ayrı şehirlerde,aynı şarkıyı söyleriz..bizim şarkımızdır o..sonra dayanamaz..sesini duyacak olmanın verdiği heyecanla alırız birimiz telefonu elimize..kim daha önce arar?en çok seven mi?en çok özleyen mi?hangimiz?

seyrederim gözlerini gecenin en mavisinde,
ılık bir rüzgar saçlarını omzumdan aşağıya düşürür belki de..
önce ben sanarsın,bir bakarsın...Ağlarsın..

korkma sevgilim..geri döneceğim demiştin..oysa ben hissettim sen gitmeyi hiç istemedin..öyle ya,ellerimden ayrılırken kanıyordu ellerin..

Keşke gitmeseydin..

Ve ben...

Bu bitişi bilmeseydim

Sendemi Acıyorsun
1 sayfadaki 1 sayfası