mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Aşkım karakalemle yazılmadı Salı Mayıs 13, 2008 9:02 am | |
| Askim kara kalemle yazılmadı Yüreğime hancerlemiştim zamanında Faça atmıstım kalbime, sildim aşkımı bir kaç tanesiyle daha Yagmurla beraber kazılmıstı dediler Önce yaktım sonrada harmanladım toprakla Hazara giden nehirlere kattim o sevdayi Umrumda değil artik o bana baksada, bakmasada
Aşkım kara kalemle yazılmadı Tüknemz olsada ne fayda Siler atarim her sayfasını bir çırpıda Değer mi bir insafsız uğruna Suratına vururum kapıyıda Kan dökülmüş gözlerimden, ismi yazılmıs anlıma Ne önemi var onların siler atarim kafamdan Gerekirse atarım kendimi Tarsusa Hatta su dökünürüm arınmak icin bu asktan 40 farklı hamamda
Aşkım kara kalemle yazılmadı ki Sair Sercan belki inanmaz söylediklerime karamsarlıga vurur sözlerimi, bakmaz gülmelerime Dedim ya; Beynime giden bir damar olsaad sevdam Koparır atarım bu damarı Akmasın varsın kan Koptugu yer bitiş olur belki Ne kederlenirim, nede gönlüm dolar gam
Aşkım kara kalemle yazılmadı Ölmek mi lazımdı anlamsız sevdalar uğruna Ben binlerce kez öldüm yine ondan uzak Ona yaklastıgımı sanmıstım, gördüm, oda tuzak Salaklıkmıs yasananlar silerim sevdiklerim uğruna Onlar unut derler Bundan sonra aşk kimin umrunda Aşkım kara kalemle yazılmadı ki Silerim her durumda | |
|