SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Tanrı Nerde?

YazarMesaj
XxXFıratXxX
WEBMASTER
WEBMASTER

Erkek
Personalized field : Tanrı Nerde? Administrator
GÜÇ :
Tanrı Nerde? Left_bar_bleue34 / 10034 / 100Tanrı Nerde? Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Tanrı Nerde? Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Tanrı Nerde? Right_bar_bleue

REP :
Tanrı Nerde? Left_bar_bleue23 / 10023 / 100Tanrı Nerde? Right_bar_bleue

SEVİYE :
Tanrı Nerde? Left_bar_bleue44 / 10044 / 100Tanrı Nerde? Right_bar_bleue

YILDIZ :
Tanrı Nerde? Left_bar_bleue89 / 10089 / 100Tanrı Nerde? Right_bar_bleue

TAKIMIM : Tanrı Nerde? Galatasaray
KENDİNİ TANIT : Adım Fırat Bu Siteyi Sefdim Ve Geldim ÜyE oLDUM

Tanrı Nerde? Empty
MesajKonu: Tanrı Nerde?   Tanrı Nerde? Icon_minitimeÇarş. Mayıs 14, 2008 4:47 am

Jack ve Jhonny adında iki kardeş varmış. Bu kardeşler yaramazlıkda sınır tanımıyorlarmış. Artık öyle bir raddeye gelmişler ki mahallede kırılan dökülen herşeyin sorumlusu olarak onlar gösterilmeye başlanmış. Artık daha fazla dayanamayan mahalle sakinleri bu kardeşlerin anne ve babasına gidip bu çocukları rahibe götürmelerini istemişler. Anne ve babalarıda pazar günü olunca onları kiliseye rahibin yanına götürmüşler. Rahip ilk olarak büyük kardeş olan Jack'i yanına kabul etmiş. Jack korka korka rahibin karşısına oturmuş. Rahipde konuya nasıl gireceğini düşünüyormuş. En sonunda rahip dönmüş Jack'e ve şöyle demiş:
- Tanrı nerede?
Jack'in kanı donmuş ne diyiceğini bilemeden rahibe baka kalmış. Rahip soruyu tekrar sormuş:
- Evladım Tanrı nerede?
Jack daha beter şok olmuş boğazında bi düğüm ne yapacağını bilememiş. Rahip soruyu daha yüksek bir sesle yineleyince Jack oturduğu yerden fırlamış odadan çıkıp kardeşinin elini yakalamış ve eve kadar arkasına bakmadan koşmuş. Eve varınca yatağının altına saklanmış. Olanlardan hiç bişi anlamayan küçük kardeş neden saklandıklarını sorunca Jack şöyle cevap vermiş:
- Jhonny bu kez başımız çok büyük belada Tanrı kaybolmuş bizden biliyorlar!
http://www.forumdost.com

Tanrı Nerde?
1 sayfadaki 1 sayfası