| Bu Gece Son | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Bu Gece Son C.tesi Nis. 19, 2008 9:24 am | |
| Senin için söylenecek sözlerin hepsi şiir tadında... Beni sana getirecek olan yolların hepsi tıkanmış durumda...
Düşünüyorum da, Bizim 'aşk' dediğimiz şey çıkmaz bir sokaktı. Sonu yoktu. Çıkmıyordu bu yol bir yere... Dönüşü yoktu.
Acıyor sol yanım. Sancıyor bedenim. Kanıyor bileklerim. Susuşlara köle olmuş dilim.
Yanmaz dediğim her yer, kül olmuş durumda... Akmaz dediğim bu kan, hiç durmamakta...
Sevda bir yolmuş, giren çıkamıyormuş. Kimi prensini bulup mutlu-mesut oluyormuş. Kimi belasını bulup bir ömür kavruluyormuş.
Bu gece son! Senin için son! Bitiyor gerçeklerin, başlıyor gerçeklerim. Uğruna akan son damla bunlar... Son gözyaşım senin için... Çok acıyor sol yanım, kanıyor. Yarasına merhem olamıyor. Dedim ya bu gece son! Son kez acıyor sol yanım. Son kez kanıyor.
Git başka sevgilere...! Pişman olursan da sakın geri dönme. Yok artık ismini oluşturan harfler benim yaşamımda...! Yok artık yer korkaklara benim dünyamda...! | |
|
| |
A?DMİN (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 29 Nerden : KoCaElİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 09/04/08
Kişi sayfası BURAYA: SERKAN
| Konu: Geri: Bu Gece Son C.tesi Nis. 26, 2008 7:59 am | |
| HEPSİ BİRBİRİNDEN GÜZEL SOAL KARDEŞ ...DEVAM | |
|
| |
mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Geri: Bu Gece Son Ptsi Nis. 28, 2008 8:22 am | |
| onemli değil ama bn burda moddum elimden almışlar | |
|
| |
A?DMİN (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 29 Nerden : KoCaElİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 09/04/08
| Konu: Geri: Bu Gece Son Ptsi Nis. 28, 2008 9:12 am | |
| kanka site tamamen değişti 50 konu mod 100 konu s.mod | |
|
| |
mc__musty (AdMİn)
| Konu: Geri: Bu Gece Son Ptsi Nis. 28, 2008 12:31 pm | |
| | |
|
| |
A?DMİN (AdMİn)
| Konu: Geri: Bu Gece Son Cuma Mayıs 02, 2008 7:10 am | |
| oke hadi bakem coştun devam | |
|
| |
yurtseven YENİ ÜYE
Mesaj Sayısı : 5 GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : KENDİNİ TANIT : . Kayıt tarihi : 13/04/08
| Konu: Geri: Bu Gece Son Cuma Mayıs 02, 2008 12:54 pm | |
| duygularınıza sağlık süperdi şiir | |
|
| |
Türkün_kanI S.MODERATÖR
Mesaj Sayısı : 120 Yaş : 29 Nerden : KOCAELİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : KENDİNİ TANIT : . Kayıt tarihi : 11/04/08
| Konu: Geri: Bu Gece Son Perş. Mayıs 08, 2008 8:20 am | |
| | |
|
| |
rrr_01 WEBMASTER
Mesaj Sayısı : 261 Yaş : 29 Nerden : kOcAeLi Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : KENDİNİ TANIT : . Kayıt tarihi : 27/04/08
| Konu: Geri: Bu Gece Son Perş. Mayıs 08, 2008 9:44 am | |
| mükemmel yorumda çok saol | |
|
| |
mc__musty (AdMİn)
| Konu: Geri: Bu Gece Son Cuma Mayıs 09, 2008 9:40 am | |
| o değil +raplerinnizi bekliyorum:D:D | |
|
| |
| Bu Gece Son | |
|