SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! )

YazarMesaj
mc__musty
(AdMİn)
(AdMİn)
mc__musty

Erkek
Personalized field : Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Administrator
GÜÇ :
Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Right_bar_bleue

REP :
Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Left_bar_bleue175 / 100175 / 100Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Right_bar_bleue

SEVİYE :
Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Left_bar_bleue295 / 100295 / 100Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Right_bar_bleue

YILDIZ :
Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Left_bar_bleue95 / 10095 / 100Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Right_bar_bleue

TAKIMIM : Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Besiktas

Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Empty
MesajKonu: Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! )   Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! ) Icon_minitimeC.tesi Nis. 19, 2008 9:25 am

Sanalın Yalanını Yaşadım 11 Yıllık iNternet Hayatım da ..

Küçükken de Acıtırdı Sahtelikler .. Ama Kendimden Habersiz Pollyannacılık Oynamayı Her Çocuk Gibi Ben de Bilirdim ..

Şimdi Daha Çok Sancıtıyo Yüreğimi ..

Gömemiyo İnsan Birden Sevgisini ..

Sanal İnsanlara Güvenmek .. Onları Sevmek .. Ne Kadar da Saçma Gelir Şimdi Size ..

Küçücük Yüreğime Binlerce Sevgi Sığdırdım .. Hakedene de Haketmeyene de .. Çok Ayrılık ta Yaşadım .. Bi Çok Hoşcakal Aktarıldı Yüreklerden Klavyelerle ..

Ama Artık Eyvallahım Yok Gidenlere !! ..

Kendi Akımımı Yarattım Dün Gece .. Hiçimizm !! Beni İfade Ediyor Artık ..

'Ne Unutucak Kadar Nefret Ettiniz
Ne Hatırlayacak Kadar Sevdiniz ' ..

Saygılar .. Ama Bu Sefer Hakedene !!

Hiçimizm !! (Kendimden Bi Parça!! )
1 sayfadaki 1 sayfası