SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Espirili Sözler

YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : Espirili Sözler Administrator
GÜÇ :
Espirili Sözler Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Espirili Sözler Right_bar_bleue

TECRÜBE :

REP :

SEVİYE :
Espirili Sözler Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Espirili Sözler Right_bar_bleue

YILDIZ :
Espirili Sözler Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Espirili Sözler Right_bar_bleue

TAKIMIM : Espirili Sözler Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Espirili Sözler Empty
MesajKonu: Espirili Sözler   Espirili Sözler Icon_minitimePerş. Nis. 10, 2008 9:15 am

♥ TEMELIN EVI YANMIS ODALARI DUZ Smile

♥ OSMAN-I AHALIDE TERFIY-I TEMAYUZ ILIM IRFAN ILE OLMAZ.. YA OLACAK KUVVETLI ILTIMAS YA OLACAK MADENI HAZ.. YA DA OLACAK DELIKLE TEMAS..

♥ BIR ÇIN ATASÖZÜ DERKI; KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI; ANLAMI:NEKADAR DÖNERSEN DÖN G.T YINE ARKADADIR

♥ SENSİZ GEÇEN GÜNLERİN İÇİNE SIÇARIM SENİ BİRAN GORMESEM CANIMA KIYARIM EĞER BİR GÜN ÖLÜRSEM MEZARIMA TOPRAK ATMA O KÜREĞİN SAPINI G..ÜNE SOKARIM

♥ ADAMIN BIRI WARMIŞ IKINCI DÖNEM KURTARMIŞ!!!!! IHI IHI IHI :-))))))

♥ BIR ÇIN ATASÖZÜ DERKI; KAKONO HAKIRI SOKOMOYU TOKAJI; ANLAMI:NEKADAR DÖNERSEN DÖN G.T YINE ARKADADIR

♥ BAŞKALARININ SENI EZMESINE IZIN VERME; EHLIYET AL, SEN ONLARI EZ...

♥ YAVRU MAYMUN ANNESINE SORAR: -ANNE BIZ NEDEN ÇIRKINIZ? ANNESI CEVAP VERIR: -HALINE ŞÜKRET SEN ŞU MESAJI OKUYANI BIR GÖRSEN!

♥ SENSİZ GEÇEN GÜNLERİN İÇİNE SIÇARIM SENİ BİRAN GORMESEM CANIMA KIYARIM EĞER BİR GÜN ÖLÜRSEM MEZARIMA TOPRAK ATMA O KÜREĞİN SAPINI G..ÜNE SOKARIM

♥ BUGÜN ADAMIN BIRI GEÇ KALMIŞ VE KARŞIDAN GELEN BIRISINE SAAT KAÇ DEMIŞ VE DER DEMEZ BIZIMKININ SAATI KAÇMIŞ E HADI GÜLÜN:)))

♥ BİRGÜN ADAMIN BİRİ EVE GEÇ KALMIŞ VE KARŞIDAN GELEN BİRİSİNE SAAT KAÇ DEMİŞ VE DER DEMEZ BİZİMKİNİN SAATİ KAÇMIŞ E HADİ GÜLÜN Smile))

♥ 1 DAKIKA IÇINDE TELEFONUNUZ BOZULACAKTIR. ANLAYIŞINIZ IÇIN TEŞEKKÜR EDERIZ.

♥ NIYE ÖYLE APTAL APTAL BAKIYORSUN? BENIM BEN, CEP TELEFONUN. ÇANTANDA DURMAK BOĞUCU VE KARANLIKTI. BENI ÇIKARDIĞIN IÇIN TEŞEKKÜR EDERIM!

♥ BILIYOR MUSUN, AZ ÖNCE NE OLDUĞUNU ÇOK IYI BILIYORUM BEN.. NE MI OLDU? TELEFONUNA BU MESAJ GELDI.
https://supermekan.yetkinforum.com

Espirili Sözler
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-