Sen sevgi ol ben tutkun sevdana tutunayım sen ağaç ol ben yaprak dalında kuruyayım sen güneş ol ben gül seninle açayım sen toprak ol ben içinde kalayım…
Hudutlarına kafa tutacak kadar hasretin
Sesinin adımları kuşatmış yüreğimin çehresini
Kıvılcım olsa umutlar talibim hepsine
Seni seviyorum
Yağmur düşmeden toprağa kokusu yayılır ya etrafa
İşte öyle birşey! seni rüyalar da bulup gün ışığın da! kaybetmek…
Susan dilimin sözü yanan kalbimin sesisin suoksuz bedenimin nefesi görmeyen gözümün rengisin lurda bir gün ölürsem üstümde kefenim içimde sen olacaksın
Öyle zor ki yokluğunu yaşamak akar suyu tutamamak yıldızları tutamamak gibi gece uyku akarken gözerimden tek kurşunda ölmek gibi seni özlemek
dediler ki hayat güzel eğriyi doğruyu bilenler dediler ki umut sürer insanları seversen eğer dediler ki hayat kısa eğer mutluluklar olmazsa dediler ki kalmaz yanına yaptıkların bu dünyada…
SEN hiç duydun mu baska bir yüregi kendi>gögsünde atar gibi… Üzüldün mü, yanaklarindan süzüldü mü hiç bir>baskasının gözyasları… Yabancı hıçkırıklar gelip dügümlendi mi>gögsünde… Düsündün mü geceleri… senin olmayan rüyalar gördün mü…>senin olmayan birini sevdin mi? Gökyüzüne baktın mı , yıldızlar düstü mü>günes dogdu mu her gecenin sonunda ? Uyandın mı baska birinin sabahına?>Hiç sevdin mi sen, Duydun mu baska bir yüregi kendi gögsünde atar gibi…>Gülümseyisini hissettin mi belli belirsiz senin dudaklarındaymıscasına>yakın… Sıcak… Hiç sevdin mi senin olmayan birini? Senin olmayan bir>sehirde, bir gecede, bir bedende yasadın mi hiç? Sen hiç gerçekten sevdin>mi senin olmayan birini ….>
gülüşüm deniz kızı sevene can feda sevmeyene elveda…
”BİTTİ”diye üzülme ”yaşandı ”diye sevin. ”Kakbin öyle duyuşları vardırki akıl onlara asla sahip deği!…