SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hayat sudur önünde durulmaz…

YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : Hayat sudur önünde durulmaz… Administrator
GÜÇ :
Hayat sudur önünde durulmaz… Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Hayat sudur önünde durulmaz… Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Hayat sudur önünde durulmaz… Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Hayat sudur önünde durulmaz… Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
Hayat sudur önünde durulmaz… Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Hayat sudur önünde durulmaz… Right_bar_bleue

YILDIZ :
Hayat sudur önünde durulmaz… Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Hayat sudur önünde durulmaz… Right_bar_bleue

TAKIMIM : Hayat sudur önünde durulmaz… Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Hayat sudur önünde durulmaz… Empty
MesajKonu: Hayat sudur önünde durulmaz…   Hayat sudur önünde durulmaz… Icon_minitimeCuma Nis. 25, 2008 8:00 am

Güneşin doğduğu da bir gerçek battığı da… Kalbimin attığı da bir gerçek, günün bittiği de.. Ne çıkar tüm gerçekleri saysak tek tek. Seni Seviyorum ya, iste ben.
Hani kuyruklu yıldızlar vardır dünyaya 70 yılda bir gelir;insan hayatında ya bir kez görür yada hiç! işte senle olmak bir tanem o güzelliği görmek gibidir…
Hani o gün beni anlayan sen gitmiştin ya, Seni başkalarında aradım ama yoktu, beni senin kadar anlayan, Yinede üzülme çünkü ben seni sensizde sevebiliyorum.
Hayat bir kahve fincan gibidir,Bazen acı bazen tatlı olur.önemli olan kahvenin tadı değil,onu kiminle içtiğinizdir…..
hayat bir tiyatro dediler herkese bir rol verdiler en zoru bana çıktı önce sev sonra ayrıl dediler.
Hayat sudur önünde durulmaz,* mavi renktir arkadaşı görülmez*, arkadaşlık bir sırdır anahtarı verilmez,* dostluk ebedidir ASLA kalpten silinmez**
Hayatımı seninle paylaşmak istiyorum,kalbimi sana hediye ediyorum.Sana ihtiyacım var,ben sensiz yaşayamam,unun sadece bir sebebi var SENİ SEVİYORUM!
Hayatın en güzel anı her şeyden vazgeçtiğiniz zaman Sizi hayata bağlıyan biri olduğunu düşündüğünüz andır.
Hayatta hiç kimse için ağlanmaz.Ağlanacak kişi zaten ağlatmaz.eğer bir gün ağlarsan başını dik tut ki göz yaşların ağladığın kişi kadar alçalmasın.
Hayatta kimse için ağlamaya değmez ağlama değenler zaten ağlatmazlar fakat ağlaman gerekiyorsa başını dik tut ki göz yaşların seni alçaltanlar kadar alçalmasın..
Hayatta olmanın tek sebebi sensin,bir gün çekip gidersen yaşayamam bilirsin,mademki seviyorsun seviyorum diyorsun,mutluluğa iki bilet aldım benimle gelir misin…
Hayatta üç şey sevdim seni kalbimi ve ümitlerimi, seni sevdim sen olduğun için, kalbimi sevdim seni sevdiği için, ümitlerimi sevdim tek ümidim sen olduğun için.
Hayatta üç şeyi sevdim. Seni, Kalbimi, ümit Etmeyi. Seni sevdim, sensin diye. Kalbimi sevdim, seni sevdi diye. ümit etmeyi sevdim, belki seversin diye.
HAYATTA üç ŞEYİ SEVDİM;SENİ, KALBİMİ, üMüT ETMEYİ…SENİ SEVDİM, SENSİN DİYE, KALBİMİ SEVDİM, SENİ SEVDİ DİYE üMüT ETMEYİ SEVDİM, BELKİ SEVERSİN DİYE…
Her gün sevda çek ipte, Gülünmüyor değil mi, Bir güzelden başkası, sevilmiyor değil mi, Seni asla unutamam, Sensiz olamam diyordun, Hani bensiz olurdun, Olunmuyor.
HIRSINI YAPRAKLARA YAZ,SONBAHAR GELİNCE DöKüLSüN, DERDİNİ RüZGARA YAZ ESTİKCE SENDEN UZAKLASSIN, SEVGİMİ KALBİNE YAZ SEN öLüNCE SENİNLE GöMüLSüN!!
İçimde bir SEVGI var ta kalbimde. Anlatılmayacak kadar derinde.Canım desem.sevdiğim, sevgilim, bir tanem desem bütün sözler yetersiz. AŞKIN içimde tarifsiz yalnız ucan bir kanarya gibi…
İnsanlar vurulunca değil unutulunca ölür. biz sevdiklerimizi kır çiçekleri gibi ellerimizde değil kurşun yarası gibi kalbimizde taşırız!
İnsanların düşünceleri olmalı sonsuzluk gibi,özlemleri olmalı yeni açan bir çiçek gibi, ve her insanin bir tanesi olmalı, tıpkı bendeki SEN gibi……
Karakolda Resmimiz Alemde İsmimiz Biz Bazen Serseri Bezende Efendiyiz Ama Sevdik mi ALLAH’INA Kadar ve Sonuna Kadar SEVERİZ EMRAHIM.
Karanlık gecede önemli değildir yıldızları görmek,gündüzleri yıldızları görebilmek marifet.Aşık olmak önemli değil,bir ömür boyu sevebilmek marifet…!
KARANLIK GECEDE öNEMLİ DEĞİLDİR YILDIZLARI GöRMEK. GüNDüZLERİ YILDIZLARI GöREBİLMEK MARİFET,AŞIK OLMAK MARİFET DEĞİL,BİR öMüR BOYU SEVMEK MARİFET!
Kasırgalar yağdırdın üzerime,umutsuzluğu ektin yüreğime,canın çıksın insafsız acımadın hayallerime,hani hayallerimiz gercek olacakta hani aşkımız ebedi olacaktı.
kim bilir hangi aksam güneşle beraber bende söneceğim kim bilir hangi ellerden son suyumu içeceğim belki göremeden öleceğim fakat yinede seni ‘EBEDİYEN SEVECEĞİM’
KIPKIZIL BİR GüNEŞİN öNüNDE,MASMAVİ BİR DENİZDİR HAYAT.ALIR GöTüRüR SENİ BİLİNMEYEN UZAKLARA. SEVDA MAVİDİR, MAVİ İSE UMUT VE SEN YüREĞİNİ HEP MAVİ TUT bozulmasın.
Kıpkızıl güneşin önünde masmavi bir yelkendir hayat,alır götürür seni bilinmeyen derinliklilere.sevgi mavidir,mavi ise umut,sende yüreğini hep mavi tut..yorgun.
Kıza sordum ismin Ne? açılmamış bir gül dedi, bir öpücük ver dedim öğrencilere yasak dedi, tam sarılıp öperken biri geldi şit dedi!!!!!
KOCAMANDI ELİMDE TAM OLARAK TUTAMIYORDUM çOK BüYüKTü AŞAĞI YUKARI SALLADIM TAM FIŞKIRACAKKEN AĞZIMA DAYAYIP HEPSİNİ İçTİM (COLA TURKA`YI çOK SEVİYORUM …
Kucaklamaya kollarının yetmeyeceği bir ağaç , bir tohumla başlar ; En uzun yolculuklar bir adımla başlar; Gerçek sevgiler ise küçük bir tebessümle başlar.
KüL OLMUŞ ATEŞ YANARMI?BUZ TUTMUŞ SU AKARMI?BU GöZLER SENİ SEVDİ BAŞKASINA BAKAR MI…
Lay Lay Lom Galiba Sana Göre Sevmeler Hopa Şinanay Sana Göre Sevilmeler Uğramaz mı Semtine Ayıplar Utanmalar Duysa El alem Ne der…
MAKSAT BİR SEVGİLİ UĞRUNA öLMEK DEĞİL. MAKSAT UĞRUNA öLüNECEK BİR SEVGİLİ BULMAKDIR.
MAVİLER GİYER BULUT OLURUM, YEŞİLLER GİYER BAHAR OLURUM, BAKARSIN BİR GüN BEYAZLAR GİYER SENİN OLURUM.
Maviliğin gökyüzüne sığmayan sonsuzluğunda ve herkes uykudayken güneşin doğusunu seyretmek gibi bir şey;sevdiğine sevildiğin için dua etmek.
Mazide bir kuş olur görünmez,iyi bir sevgili kalpten asla silinmez,ben yaprak değil çiçeğim,yalan değil gerçeğim sana bir sözüm var; seni daima seveceğim.
Merhaba ben geldim sıradan bir mesaj değilim, gönderen tarafından sevgiyle yüklendim, gelene kadar canım çıktı bol bol tembih etti seni çok seviyormuş.
Merhaba mutluluk adası. Ben hüzün gemisi, güneşin ışıklarıyla demir attım kıyılarına. Uyan, aç gözlerini, bak ne diyor gemideki ses: “öZLEDİM SENİ”
NE HASTA BEKLER SABAHI NE TAZE öLüYü MEZAR NEDE ŞEYTAN BİR GüNAHI SENİ BEKLEDİGİM KADAR PRENSESIIIIIIIIIIM…
Ne senden vaz geçerim, ne düşlerimden, Nede gözlerimi kaparım hayalinle yaşarken, İnan hayatı seni bana verdiği için, Seni ise hayatıma anlam verdiğin.
Ne zaman tutsam ellerini, Gözlerimin önünden mevsimler geçer. Ne zaman gözlerin gözlerime değse Saman yolundan bir yıldız düşer…
NİYE YANIMDA DEĞİLSİN SENİ çOK öZLEDİM Sad
Nokta kadar menfaat için virgül kadar eğilme.
Olayım; Olayım Nedir ki Güzelim Ben Senin İçin Yaşamayı Göze Almışım BE GüLüM ıraktan.
ömrüme yetecek bir sevgi ararken seni buldum, şimdi ise sevgime yetecek bir ömür arıyorum…
özlemek güzeldir özlüyorsa özlenen, beklemek güzeldir, dönecek ise beklenen..
özlemlerim varsa içimde volkan misali, ve çağlıyorsa göz yaşlarım yokluğunda,senin eserindir bunlar sebebini başka yerde arama.
RAHATSIZ OLUYORSAN BAKIŞLARIMDAN,KAPATIRIM GöZLERİMİ,BİR DAHA AçMAM!VARLIĞIMDAN RAHATSIZ OLUYORSAN,öLDüRüRüM KENDİMİ,BİR DAHA çIKMAM KARŞINA!EĞER SENİ RAHATSIZ EDERSEM:
Razıyım seni sevmek günahsa razıyım günahkar olmaya seni sevmek suçsa razıyım her cezaya seni sevmek ölümse razıyım kara toprağa.
Ruhumu yere vurup hasret çektiren olsan da,ne sana nede aşkına kinim var.Gözlerimi kör edip beni kendine mahkum etsen de,seni ölene kadar sevmeye yeminim var!!!!!!
Rüyaların en güzelini görürken, tanrının sana gönderdiği meleğin kanatları öyle büyük olsun ki en masum anında bile kimse sana zarar veremesin BİRTANEM…..!!!!
RüZGAR GİBİ SEVMEDİM SENİ GEçERSİN DİYE GüNEŞ GİBİ SEVMEDİM GECE OLUR BATARSIN DİYE BEN öLüMüNE SEVDİM TOPRAKTA BİTSİN DİYE.
Rüzgarın kemanını çaldığı ve damlaların pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp hayalini kurduğun ve keşke dediğin tüm güzellikler senin olsun…
Sana coka cola vereceğim,iç ama sarhoş olma, Sana bir gül vereceğim,al ama soldurma, sana kalbimi vereceğim,sev ama incitme.
Sana gülüm desem olmaz solar gidersin, sana bebeğim desem olmaz ağlar küsersin, sana meleğim desem olmaz uçar gidersin, seni seviyorum desem acaba ne dersin?
SANA sitem ettiysem, bil ki SİTEM sevgiden doğar be canim:(
Şarkılar değil de hep kulaklar bitiyor, onarmak zordur. Bir yürek çürümüş kapatmış kapılarını, onarmak zordur.
Semada yıldızlar tükenmedikçe,taşlar dile gelip unut demedikçe,ruhum bedenimi terk etmedikçe,unutmam ARKADAŞ unutmam seni…
Sen Bana Giderken Ağlamayı öğrettiğin Zaman Sen Bana Yaşarken ölmeyi Tattırdığın zaman Sen Bana Su Koca Dünyayı Dar ettiğin zaman iste Benden Sana Bu Şiir..
Sen Gülerken yanındakilerde güler ama Ağlarken yalnız ağlarsın.Onun için öyle bir ağaca yaslan ki yıkılmasın,öyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın….
Sen güllere özenme,onlar sana özensin.üzme tatlı canini;sen güllerden güzelsin sevgi kadar özgür,özgürlük kadar özelsin;gülümse!sen bir kere her şeye değersin!!
Sen hiç denizin dibine baktığında yeşil ormanları gördündü? imkansız deme çünkü ben senin gözlerine baktığımda cenneti görüyorum
Sen Tanrıya dilenen dilek göklere uzanan ellerimsin, Sen gözümde süzülen yaş tek düşüncem hasretimsin, Sen yaşadığım ömür en güzel günlerimsin, Sen her gecemsin.
SENDEN BAŞKASINDAN ALDIYSAM KOKU,KAHREDER KUŞKUNUN EN HAFİF ŞOKU,İSTERSEN YARAYIM KALBİMİ OKU,RASTLARSAN BİR İZE GöNüL UTANSIN:
Seni anayasanın 4200 notu maddesine göre kalbimin en derin köşesine hapis ediyorum avukat tutmana gerek yok bir tanem, çünkü SENİ öLüMüNE SEVİYORUM.
Seni benim kadar Seven varsa, Sana benim Sevgim kadar hasret kalsın…!!!
Seni bulmaktan önce aramak isterim.Seni sevmekten önce anlamak isterim.Seni bir yaşam boyu bitirmek değil de.Sana hep yeniden aşık olmak isterim!!!
Seni dağlara yazsam yağmurlar, göklere yazsam bulutlar, gözlerime yazsam göz yaşlarım siler. Seni kalbime yazdım artık kimse silemez.
Seni Günde bir Kere Düşünüyorum… Oda yirmi dört Saatimi Alıyor…
Seni özlemek acı çekmekse o acıyı seve seve çekiyorum,seni sevmek günahsa hiç çekinmeden günaha giriyorum,sana tutkun olmak ölmekse al sana canımı veriyorum!!!
Seni özlüyorum inan bu hasrete dayanamıyorum ne olur artık benim ol başkasının değil seni seviyorum hala anlayamıyor musun??
Seni seninle yaşamak varken,sensiz,hayalinle yaşamak gücüme gidiyor bir tanem
Seni sensiz. yaşamak en kötü kader olsa gerek ey benim hasret kokan sevgilim bu acıya dayanır mi yürek gel desem gelemezsin ama seni yaşıyorum ve seninleyim ve tek seninle.
Seni sevdiğim kadar yaşasaydım ölümsüzlüğün adini aşk koyardım..
Seni severim… Seni seveni de severim…. Ama benim kadar seveni ASLAA….
SENİ SEVİYORUM çüNKü ONLAR BİR KERECİK ONDAN SONRA BANA GELMEZSEN; DARLINIĞINIDA DEĞMEZSİN…
Seni seviyorum kelimesini sana benden başka kimse söylemesin, Yalnız bana sakla dudaklarını seni benden başka kimse öpmesin, Ne olurdu her seven sevilse sanki…
Seni sevmekten hiç korkmadım, korkular ima esir olmadım tek esarete boyun eğdim ondada ilmiği boynuma geçirdin..
Seni unutmak zor anlatmaksa imkansız, Sen unutuldukça hatırlanan, Anlattıkça bitmeyensin meleğim.
Seni uzaktan sevmeyi, bana bakmadan görmeyi, Seni duymadan dinlemeyi, göz yaşlarımla gülmeyi Ve kavuşmak için sabretmeyi, Her şeyi öğrendim ama sensiz olmayı asla.
Seni yıldızlara benzetiyorum onlar kadar etkileyici,çekici ve güzelsin ama aranızda tek fark var onlar milyonlarca sen bir tanesin………
Seni yıldızlara benzetiyorum, onlar kadar güzel Ve parlaksın ama Onlardan BİR Farkın var onlar milyonlarca sen bir tanesin!!!!!!!!
Sensizlik sessizlik demek,sessizlik ölüm demek.Yaşarken ölmek,seni sevip sensizlikte yaşamak demek.Demek ki yaşamak için sevmek,sevmek için sen gerek…
Sesinin çığlığını gecenin karanlığına bırak üfle gökyüzüne kaydırabildiğin kadar yıldız kaydır Sonra tut dileklerini kendin için İyi ki varsın diye.
SEV SENİ SEVENİ; SEVENDE SEVSİN SENİ; SEN SEVMEZSEN SEVENİ; SEVENDE SEVMEZ SENİ…
Sev Seveni Sevende Sevsin Seni! Seven Sevmezse Seni Sende Sevme Seveni!!!
Sevda çiçeği olsan koparmaya kıyamam, sakın ağlama gözyaşlarına dayanamam, sen benim canımsın, yıllar gecede unutamam.
SEVDA çİçEĞİ OLSAN KOPARMAYA KIYAMAM,,SAKIN AĞLAMA GöZ YAŞLARINA DAYANAMAM,,SEN BENİM CANIMSIN,,YILLAR GEçSEDE UNUTAMAM.
Sevdiğini sanmıştım, yanılmışım.yalanlarına inanmıştım, sensiz olmuyor derken başkasından avunmuşsun. gözün aydın yeni birini bulmuşsun artık MUTLUMUSUN???
SEVDİM SEVDİRMEDİ KADER HER GüN GüNDEN DAHA BETER ALLAHIM BU CİLE YETER YARİMİ GöNDER.
SEVECEKSEN BİR HEVES İçİN DEĞİL; EBEDİ MUTLULUK İçİN SEV!
Sevgi güle benzer,rast gele tutarsın dikenleri batar.Yapraklarını acarsan içindeki duyguları akar.Eğer tutmasını bilirsen iİte o zaman o gül sana tapar…..!!!!
Sevgi karanlık bir tünelde yakılan mum ışığı gibidir….Size yolunuzu gösterir ama uzakta ne olduğunu söylemez….!
SEVGİ SEVİLEN KİŞİYE Hİç KARŞILIK BEKLEMEDEN SUNULAN BİR ARMAĞANDIR.GERİ çEVRİLMESİ VEYA KABUL EDİLMESİ öNEMLİ DEĞİLDİR. öNEMLİ OLAN SEVGİNİN GöSTERİLMEYİŞİ..
Sevgilerin En Güzeli Seni Sevmek, özlemlerin En Güzeli Seni özlemek Ve Hayatin Tadı Sabah Kalktığımda Var Olduğunu Bilmek…
Sevgili binlerce insan arasından gönül gözüyle görüp ayrı bir kimlik verdiğimizdi Her sözü büyü olan, dokunduğu her şeyi kutsallaştıran muhteşem insandı.
Sevgilim bil ki senden uzak ne güzellikleri avutur beni bu şehrin, nede yıldızlı akşamları!… özlemin bir nehir olmuş YARAR GİDER İçİMDEKİ DAGLARI.
SEVGİM SINIRSIZ AMA ANLIYABİLENE, DOSTLUĞUM SONSUZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARIKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SüRECE
SEVGİM SINIRSIZ AMA ANLIYABİLENE, DOSTLUĞUM SONSUZ AMA PAYLAŞABİLENE, SEN HARİKASIN AMA BENİM OLDUĞUN SüRECE
Sevgiyi göstereceksin söylemek yetmez , Sevgiyle dokunacaksın düşünmek yetmez , Sevgi ağzında olacak gözünde yetmez, Sevgiyi vereceksin gönlünde yetmez…
SEVGİYİ GöSTERECEKSİN SöYLEMEK YETMEZ SEVGİ GöZLERDE OLACAK SöZLERİN YETMEZ SEVGİ HER ŞEYDİR KALBE HAPSEDİLMEZ SEVECEKSİN BENİM GİBİ AMA YüREĞİN YETMEZ…?
https://supermekan.yetkinforum.com

Hayat sudur önünde durulmaz…
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Hayat Mucizesi
» Bittim…