SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...

AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

en güzel fener sözleri

YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN

Erkek
Personalized field : en güzel fener sözleri Administrator
GÜÇ :
en güzel fener sözleri Left_bar_bleue200 / 100200 / 100en güzel fener sözleri Right_bar_bleue

TECRÜBE :
en güzel fener sözleri Left_bar_bleue200 / 100200 / 100en güzel fener sözleri Right_bar_bleue

REP :

SEVİYE :
en güzel fener sözleri Left_bar_bleue300 / 100300 / 100en güzel fener sözleri Right_bar_bleue

YILDIZ :
en güzel fener sözleri Left_bar_bleue100 / 100100 / 100en güzel fener sözleri Right_bar_bleue

TAKIMIM : en güzel fener sözleri Galatasaray

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

en güzel fener sözleri Empty
MesajKonu: en güzel fener sözleri   en güzel fener sözleri Icon_minitimeC.tesi Nis. 26, 2008 9:02 am

en güzel fener sözleri R_inpze8st0u6s2j95t9k4 Bana Kartali Veya Cimbomu Tut Cennete Gireceksin? Deseler, Ben Bir Fenerbahceli Olarak Cehenneme Girmeye Raziyim Derim..!*

Bu Sene Son Olmali,arkasi Olmamali Soyletme Artik Fener Aci Hasret Sarksini.*

Bir Fenerbahceli Dunyaya Bedeldir, O Da Atamizdir!!!!!*

Ben Herkesin Icinde Tekim Cunku Ben Fenerbahceliyim!!*

Atam Izindeyiz Biz De Fenerbahceliyiz*

Avrupa Avrupa Duy Sesimizi Iste Bu Fener'in Ayak Sesleri !!!*

Sensiz Hayat Bir Iskence Dilimdesin. Gunduz Gece Satir Satir, Hece Hece Sampiyonsun Fe-ner-bah-ce*

Hayatta Fenerbahceden Baska Hicbir Seyi Olmayan Ben, Hayatta Fenerbahceden Baska Herseyi Olana Acirim...*

Fenerbahce Sen Cok Yasa Canim Feda Olsun Sana. Hic Birseye Degisilmez Senin Sevgin Bu Dunyada. Lalalalaylaylay..

Ne Sinema, Ne Tiyatro, Ne De Istanbul'da Bir Gece. En Buyuk Eglence Fenerbahce.*

Her Insan Fenerli Dogar Ama Sonra Yoldan Cikabilir*

Fenerbahce Formasi Tutkulu Bir Asik Gibidir. Sevdigini Birakmaz, Sevmediginin De Yuzune Bakmaz.*

Kanaryasin Sen Bizim Canimiz Sari-lacivert Akar Kanimiz Seviyoruz Seni Cani Gonulden Kanaryasin Sen Bizim Canim
iz*
https://supermekan.yetkinforum.com

en güzel fener sözleri
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-