SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 GENDİME ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : GENDİME ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
GENDİME ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100GENDİME ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
GENDİME ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100GENDİME ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
GENDİME ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100GENDİME ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
GENDİME ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100GENDİME ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
GENDİME ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100GENDİME ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

GENDİME ÇORBASI Empty
MesajKonu: GENDİME ÇORBASI   GENDİME ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:09 am

1 su bardağı haşlanarak pişmiş aşurelik buğday

1 çay bardağı yoğurt

1 yumurta sarısı

1 yemek kaşığı un

yarım paket margarin

1 tatlı kaşığı kuru nane

tuz

1 çay kaşığı kırmızıbiber



Yapılışı:

Çukur bir kabın içine unu, yoğurdu, yumurta
koyup, çırpma teli ile iyice çırpın. 1 bardak su ilave edin ve sonra
buğdayın üzerine boşaltıp karıştırın. Biraz kaynatın, tuzunu koyup,
ateşten alın. Bir tavaya yağı koyup kızdırın. İçine naneyi, kırmızıbiberi
koyup, bir-iki salladıktan sonra çorbanın üzerine boşaltıp servis
yapın.( İsteğe göre kızgın yağ, çorbanın üzerinde kaşıkla
gezdirilebilir.)
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
GENDİME ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: