SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 ŞİKEMPERVER ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : ŞİKEMPERVER ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
ŞİKEMPERVER ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100ŞİKEMPERVER ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
ŞİKEMPERVER ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100ŞİKEMPERVER ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
ŞİKEMPERVER ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100ŞİKEMPERVER ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
ŞİKEMPERVER ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100ŞİKEMPERVER ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
ŞİKEMPERVER ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100ŞİKEMPERVER ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

ŞİKEMPERVER ÇORBASI Empty
MesajKonu: ŞİKEMPERVER ÇORBASI   ŞİKEMPERVER ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:09 am

Malzeme:

8 su bardağı et suyu (veya tavuk suyu)

2 çorba kaşığı margarin

1 küçük boy soğan (küçük kıyılmış)

1 havuç (tavla zarı büyüklüğünde doğranmış)

2 adet patates (tavla zarı büyüklüğünde davranmış)

1 kabak (küçük doğranmış) veya 1/4 küçük boy lahana (bir taşım haşlanmış ve küçük doğranmış)

75 gr. (6 çorba kaşığı) kesme küçük makarna,

3 orta boy domates (küçük doğranmış) veya yarım kahve fincanı domates salçası (bir su bardağı su içinde eritilmiş)

1 büyük dolmalık biber (ateşte pişirilmiş, kabukları soyulmuş ve küçük doğranmış)

yarım demet maydanoz (kıyılmış)

yarım demet dereotu (kıyılmış)

2 adet kereviz yaprağı (ince kıyılmış)

2 diş sarımsak (kıyılmış)

1 kahve fincanı rende gravyer (veya kaşar peynir)

tuz



Yapılışı:

Bir tencereye yağı, soğan, havuç, sarımsak, maydanoz ve kereviz yaprağını koyarak, sürekli karıştırarak 4-5 dakika kavurun.

Bunlara domates (veya salça) ilave ederek, domatesler az erimiş bir hal alıncaya kadar, yaklaşık 5 dakika daha kavurun.

Et suyu ve tuzunu ilave edip, kaynatın.

Kaynayınca, tencereye patates, kabak (veya lahana), dolmalık biber,
kesme makarnaları ilave ederek tencerenin kapağını kapatın. Çorbadaki
sebze ve makarnalar iyice pişene kadar, yaklaşık 30 dakika kısık ateşte
pişirin.

Çorbaya dereotunu katıp bir taşım daha kaynatın. Yanında rende peynir ile servis yapın.



"Şikemperver" işkembesine düşkün demektir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
ŞİKEMPERVER ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: