SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Ovalama Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : Ovalama Çorbası Supermoderator
GÜÇ :
Ovalama Çorbası Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Ovalama Çorbası Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Ovalama Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Ovalama Çorbası Right_bar_bleue

REP :
Ovalama Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Ovalama Çorbası Right_bar_bleue

SEVİYE :
Ovalama Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Ovalama Çorbası Right_bar_bleue

YILDIZ :
Ovalama Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Ovalama Çorbası Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

Ovalama Çorbası Empty
MesajKonu: Ovalama Çorbası   Ovalama Çorbası Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:11 am

250 gr. un

2 yumurta

tuz

1,5 kahve fincanı süt

1 kaşık zeytinyağ

et suyu



Bir malzemenin hepsini bir kabın içinde elinizle iyice karıştırın.
Küçük bir tencerede 10 bardak suyu kaynatın. Hazırlamış olduğunuz
hamuru küçük delikli bir süzgece gökerek, kaynar suyun üzerine tutun,
hamura haifçe bastırarak süzgeçin deliklerinden geçirin. Kaynar suya
düşen hamurlar, küçük tane tane olmalıdır. Bunları 1 dakika
kaynattıktan sonra süzgeçte süzüp, su dökerek soğutun. Bunu 2 litre
etsuyu, 1 su bardağı süt, 1 çay bardağı un ve tuzla yaptığınız kaynar suya atıp servis edin.



Afiyet Olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Ovalama Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: