SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Süt Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : Süt Çorbası Supermoderator
GÜÇ :
Süt Çorbası Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Süt Çorbası Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Süt Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Süt Çorbası Right_bar_bleue

REP :
Süt Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Süt Çorbası Right_bar_bleue

SEVİYE :
Süt Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Süt Çorbası Right_bar_bleue

YILDIZ :
Süt Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Süt Çorbası Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

Süt Çorbası Empty
MesajKonu: Süt Çorbası   Süt Çorbası Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:11 am

20 su bardağı et suyu (2 litre)

2,5 kahve fincanı un

1 su bardağı süt

1 tatlı kaşığı tuz



HAZIRLANIŞI:

Et suyunu bir tencerede kaynatın. Sütle unu küçük bir kapta iyice
karıştırıp, kaynamakta olan et suyuna karıştırarak yedirin. Tuzunu
ilave edin ve ağır ağır kaynatarak 20 dakika pişirip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Süt Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: