SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Pirinç Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : Pirinç Çorbası Supermoderator
GÜÇ :
Pirinç Çorbası Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Pirinç Çorbası Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Pirinç Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Pirinç Çorbası Right_bar_bleue

REP :
Pirinç Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Pirinç Çorbası Right_bar_bleue

SEVİYE :
Pirinç Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Pirinç Çorbası Right_bar_bleue

YILDIZ :
Pirinç Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Pirinç Çorbası Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

Pirinç Çorbası Empty
MesajKonu: Pirinç Çorbası   Pirinç Çorbası Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:12 am

2 çorba kaşığı pirinç

1 çorba kaşığı tereyağı

2 Su bardağı etsuyu

1 adet iri domates

yarım tatlı kaşığı tuz

5 - 6 dal maydanoz



Et suyu bir tencereye konur, kaynayınca pirinç, rendelenmiş domates, maydonoz ve tereyağı konur. Piriç yumuşayana kadar pişirilir, ateşten alınarak servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Pirinç Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: