SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Kabak Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : Kabak Çorbası Supermoderator
GÜÇ :
Kabak Çorbası Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Kabak Çorbası Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Kabak Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Kabak Çorbası Right_bar_bleue

REP :
Kabak Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Kabak Çorbası Right_bar_bleue

SEVİYE :
Kabak Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Kabak Çorbası Right_bar_bleue

YILDIZ :
Kabak Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Kabak Çorbası Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

Kabak Çorbası Empty
MesajKonu: Kabak Çorbası   Kabak Çorbası Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:12 am

MALZEMELER

2 adet Kabak

3 çorba kasigi un

Yarim Çay bardagi ayçiçek yagi

1 çorba kasigi margarin

750 ml. süt

2.5 su bardagi su

Yarim demet dereotu



YAPILIŞ TARİFİ

Unu ayçiçek yaginda kavurup kabagi rendeleyelim.

Süt ,su ve kabagi kavrulan unun üzerine ekleyip iyice kaynayincaya kadar karistiralim.

Kavrulmus un kalan malzemeyi ekleyince topak topak olacaktir.Karistirdikça düzelecektir.

Çorba kaynadiktan sonra kivami koyulasincaya kadar pisirmeye devam edelim.

Dereotunu son anda ekleyin.

Çorbayi ocaktan indirdigimizde üzerine bir kasik yagda kizdirdigimiz kirmizi biberi dökelim
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Kabak Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: