SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Empty
MesajKonu: KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI   KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:14 am

MALZEMELER



2 kahve fincanı kırmızı mercimek

1 litre et suyu (veya su)

1 çorba kaşığı margarin

1 çorba kaşığı un

1 adet havuç

1 baş soğan





HAZIRLANIŞI



Bir tencerede soğanı
ve yağı orta ateşte kavurun. Soğan pembeleştiğinde bir çorba kaşığı un
ilave edin, biraz beraberce karıştırın. Ayıklayıp, yıkadığınız
mercimeği ve küçük küçük doğradığınız havucu ilave edin. Mercimek ve havuç
yumuşayıp, ezilinceye dek pişirin. Piştiğinde süzgeçten geçirin ve
yeniden tencereye koyup kaynatın. Servis yapmadan 15 dakika önce
terbiyesini ilave edin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KIRMIZI MERCIMEK ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: