SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 YOĞURTLU UN ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : YOĞURTLU UN ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
YOĞURTLU UN ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100YOĞURTLU UN ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
YOĞURTLU UN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURTLU UN ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
YOĞURTLU UN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURTLU UN ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
YOĞURTLU UN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURTLU UN ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
YOĞURTLU UN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURTLU UN ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

YOĞURTLU UN ÇORBASI Empty
MesajKonu: YOĞURTLU UN ÇORBASI   YOĞURTLU UN ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:15 am

Malzeme:

6 bardak su

1 bardak koyuca ayran

3 çorba kaşığı yağ

3 fincan un

tuz

maydanoz veya nane



Yapılışı:

Yağ tencerede eritilir. Üzerine altı bardak su katılır, kaynamaya
bırakılır. Ayran ve un ayrıca iyice karıştırılır. Hatta telle çırpılır,
top top olmaması sağlanır. Ayranlı un, kaynayan malzemeler üzerine
yavaş yavaş dökülür, bir taraftan da aralıksız karıştırılır ve
pişirilir. Üzerine tuzla birlikte arzuya göre maydanoz veya nane
serpilir.



Not: Yoğurtlu çorbaya tuzu, çorba piştikten sonra atın. Daha önce atarsanız yoğurt kesilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
YOĞURTLU UN ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: