♥ Sevgisiz Bir Hayat Oksijensiz Bir Nefes Almaya Benzer.Sevgisiz Bir Yaşam Kuru Bir Çölde Cayır Cayır Yanmaya Benzer.Aşksız Bir Direnişte Umutsuzca Direnmeye Benzer..
♥ Sev seni seveni hak ile yeksan ise sevme seni sevmeyeni mısıra sultan ise..
♥ Sarı giyer güneş olursun.Mavi giyer deniz olursun. Siyah giyer matem olursun.Kim bilir belki birgün beyaz giyer benim olursun.
♥ Gözlerim gözlerini görmesede ellerim ellerini tutmasada yokluğun hergece kalbimden vursada sana aşığım ya oda yeter bana...
♥ Bir insana verilebilecek en güzel armağan yürektir ve bir insanı sevebilmek dostum inan yürek işidir.
♥ Kül olmuş ateş yanarmı,buz tutmuş su akarmı,şu gözler seni sevdi BAŞKASINA BAKARMI.
♥ Sen benim tarihinin en güzel fethisin sen yıldızları bol olan gecenin en parlak yıldızı sen benim ıssız bir adada isteyeceğim üç şeyin üçüsün AŞKIM
♥ Sesini duysamda heran yüzünü görmek gibi değil ; özlediğimi bil heran çünkü hiçbir şey seni sevmek gibi değil!
♥ Bir gün beni arayacaksın arkadaşlarına soracaksın sana tuhaf bakacaklar o anda ezan sesi duyacaksın o ezan değil sela diyecekler bir gül arayacaksın ama bulamayacaksın çünkü mevsim SONBAHAR...
♥ ♥ Okyanusta giderken bir deniz kızı çıktı karşıma bana bir midye verdi sana iletmemi istedi ve sende içini açtığında içinde bir çift yüzük ve benden sana bir söz benimle evlenirmisin..
♥ Bugün sigaramın üzerine adını yazdım sigaram bittiğinde seni unutacam sanmıştım ne bilirdimki seni nefes içime çektiğimi...
♥ Bir zamanlar sen hayal kurardın ben gerçekçiydim, yıllar gelip geçti ben hayalciyim sen gerçeklerin içinde beni unuttun!
♥ Doğdum yaşamak için yaşarım sevmek için severim ölmek için ölürüm senin için BİTANEM!!!
♥ Gittin şehir seni ağlayarak uğurladı, şimdi yağmur durdu ya içimdeki özlem ?