SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Empty
MesajKonu: KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI   KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:18 am

Malzeme:

Kemikli et

1 kase nohut

3 çorba kaşığı yağ

1 çay bardağı kırmızı mercimek

orta boy havuç

1 çorba kaşığı salça

1 çorba kaşığı kişniş,

kırmızı biber

250 gr. ıspanak

1 fincan pirinç

tuz



Yapılışı:

Akşamdan suda beklemiş, suyu süzülmüş olan nohudu kemikli et ile
pişirin. Etleri tencereden çıkartıp, kemiklerinden ayırıp, tekrar et
suyuna ilave edin. İçine ayıklanmış, yıkanmış pirinç, mercimek, havuç ilave edilir. Pişmeye yakın yıkanmış ince doğranmış ıspanak ilave edilir. Pişince kişniş ve tuz ilave edilir. Ayrı bir tavada kızartılmış olan yağ ile kırmızı biber üstüne gezdirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KİŞNİŞLİ SEBZE ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: