SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Empty
MesajKonu: SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI   SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:18 am

Malzeme:

yarım kilo soğan

2 dilim bayat ekmek

3 çorba kaşığı un

tuz

karabiber

2 çorba kaşığı sıvı yağ

6 bardak su

1 su bardağı süt



Yapılışı:

Soğanları doğrayıp yağda kısık ateşte pembeleştirmeden 20 dakika pişirin. Sonra un koyup biraz kavurun. Süt, su, tuz, karabiber ilave edip pişirdikten sonra mikserde çırpın. Bayat ekmekleri parçalayarak ilave edin. Üstüne kıyılmış maydanoz koyun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
SÜTLÜ SOĞAN ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: