SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 HAVUÇ ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : HAVUÇ ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
HAVUÇ ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100HAVUÇ ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
HAVUÇ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100HAVUÇ ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
HAVUÇ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100HAVUÇ ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
HAVUÇ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100HAVUÇ ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
HAVUÇ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100HAVUÇ ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

HAVUÇ ÇORBASI Empty
MesajKonu: HAVUÇ ÇORBASI   HAVUÇ ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:19 am

MALZEMELER

Yarım kilo körpe havuç

2 adet patates

1 baş soğan

2 yemek kaşığı margarin veya bir çay bardağı sıvıyağ

6 bardak su

Yeterince tuz

Tatlı kaşığının ucuyla karabiber

Krema (isteğe göre)



HAZIRLANIŞI

Hafifçe eritilen yağa ayıklanmış, yıkanmış ve iri iri doğranmış havuç, patates ve soğan
ilave edilir ve orta hararetli ateşte 5 dakika kadar hızlı hızlı
çevrilir. Daha sonra üzerine su ilave edilir. 15-20 dakika pişirilir.
Çorba ılındıktan sonra bir el mikseriyle pürtüksüz hale getirilir. Bu
çorbaya krema konulması tavsiye olunur.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
HAVUÇ ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: