SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Empty
MesajKonu: PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI   PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:20 am

Malzeme:

500 gr iç bezelye

2 kaşık zeytinyağı

karabiber

50 gr tereyağı

tuz

1 küçük soğan

1.5 litre et suyu

1 su bardağı pirinç

1 kaşık doğranmış maydanoz



Yapılışı:

Bir tencereye zeytinyağını ve tereyağının yarısını koyarak kızdırın.
Soğanı ve maydanozu ilave ederek kavurun. Bir kaç dakika sonra bezelyeleri koyun ve iyice karıştırın. Tuz ve biber ekleyip, sıcak et suyu ile kaynattıktan sonra pirinç koyun. Pirinçler yumuşayınca kalan tereyağını koyun. Sıcak sıcak sofraya getirin.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
PİRİNÇLİ BEZELYE ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: