SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Empty
MesajKonu: DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI   DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:21 am

MALZEMESİ:

8 bardak et suyu

500 gr. domates

1/2 şehriye

yarım demet maydanoz

tuz.



YAPILIŞI:

Bir tencereye 3 büyük domatesten ikisini soyun, küçük küçük doğradıktan sonra koyun
ve salça haline gelinceye kadar karıştıra karıştira pişirin. Buna et
suyu, tuz, şehriye ile kabukları soyulmuş doğranmış büyük bir domates
katın. Tencerenin kapağını kapatarak hafif ateşte 30 dakika kaynatın.
Şehriyeler yumuşayıp pişince ayıklanmış maydanozu çorbaya katın ve bir
taşım daha kaynatın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
DOMATESLİ ŞEHRİYE ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: