SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 KEREVIZ ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : KEREVIZ ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
KEREVIZ ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100KEREVIZ ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
KEREVIZ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KEREVIZ ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
KEREVIZ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KEREVIZ ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
KEREVIZ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KEREVIZ ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
KEREVIZ ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100KEREVIZ ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

KEREVIZ ÇORBASI Empty
MesajKonu: KEREVIZ ÇORBASI   KEREVIZ ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 9:22 am

MALZEMELER

1 adet kereviz

1 baş soğan

Yarım kilo süt

1-2 tanekarabiber

2 bardak su

1 yemek kaşığı un

Yeteri kadar tuz

1 çay kaşığının ucuyla karabiber

1 yumurta sarısı

1 kutu krema



HAZIRLANIŞI

Yağ hafifçe kızdırılıp küp küp doğranmış kerevizler, ince ince doğranmış soğan 1-2 kez yağda çevrilir. Üzerine yarım kilo süt
ve su ilave edilir ve 15-20 dakika pişirilir. Ilındıktan sonra bir el
mikseriyle içindeki malzeme parçalanır. Ilınan çorbadan bir kepçe
alınarak un bir bulamaç haline getirilip (pürtüksüz olmalıdır) çorbanın
içine ilave edilir. 1-2 taşım daha kaynatılır. Servis edileceği zaman krema ile çırpılmış yumurta ile havanda dökülmüş karabiberler ilave edilip bir taşım daha kaynatılıp servise sunulur. Arzuya göre tuz ilave edilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
KEREVIZ ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: