SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 YOĞURT ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : YOĞURT ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
YOĞURT ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100YOĞURT ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
YOĞURT ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURT ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
YOĞURT ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURT ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
YOĞURT ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURT ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
YOĞURT ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100YOĞURT ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

YOĞURT ÇORBASI Empty
MesajKonu: YOĞURT ÇORBASI   YOĞURT ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 10:40 am

MALZEMELER

1 kase orta boy yoğurt

1 avuç pirinç

1-2 kaşık un

1 yemek kaşığı nane

2 yemek kaşığı tereyağı

1 çay kaşığı kırmızı pul biber

6 su bardağı su



HAZIRLANIŞI

Yıkanıp ayıklanan pirinç kaynamakta olan suya atılır ve pirinçler yumuşayıncaya kadar pişirilir. Diğer tarafta yoğurdun içine un ilave edilir, iyice çırpılır. Yavaş yavaş, çevire çevire pirinçli
suya ilave edilir. Kaynayana kadar çevirme işlemine devam edilir. 5
dakika kadar kaynadıktan sonra ateşin altı kapatılır, servis edileceği
zaman üzerine hafifçe kızdırılmış tereyağında çevrilmiş kırmızı pul biber ve nane ilave edilir.



YOĞURT ÇORBASI Yogurtcorbasiii7
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
YOĞURT ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: