SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 MEVSİM ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : MEVSİM ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
MEVSİM ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100MEVSİM ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
MEVSİM ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100MEVSİM ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
MEVSİM ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100MEVSİM ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
MEVSİM ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100MEVSİM ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
MEVSİM ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100MEVSİM ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

MEVSİM ÇORBASI Empty
MesajKonu: MEVSİM ÇORBASI   MEVSİM ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 10:40 am

Malzeme:

8 bardak et suyu

250 gr. ıspanak

1 havuç

3 çorba kaşığı sıvı yağ

1 yumurta

1 çay bardağı un

1 demet maydanoz

1 demet dereotu

1 limon

tuz



Yapılışı:

Tencereye et suyu koyup ateşte kaynatın. Doğranmış havuç
ve ıspanağı ilave edip yumuşayıncaya kadar haşlayın. Süzgeçten süzün ya
da mikserde çırpın. Ayrı bir yerde yağı ve unu kavurun. Çorbaya katıp
unun kokusu gidinceye kadar pişirin. Çırpılmış yumurtaya limon ilave edip çorbaya katın. Maydanozla süsleyip servis yapın.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
MEVSİM ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: