SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Köfteli Çorba

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : Köfteli Çorba Supermoderator
GÜÇ :
Köfteli Çorba Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Köfteli Çorba Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Köfteli Çorba Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Köfteli Çorba Right_bar_bleue

REP :
Köfteli Çorba Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Köfteli Çorba Right_bar_bleue

SEVİYE :
Köfteli Çorba Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Köfteli Çorba Right_bar_bleue

YILDIZ :
Köfteli Çorba Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Köfteli Çorba Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

Köfteli Çorba Empty
MesajKonu: Köfteli Çorba   Köfteli Çorba Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 10:51 am

Malzemeler:

50. gr tereyağı,

3 diş sarımsak,

2 adet domates,

1 çorba kaşığı un,

1 su bardağı haşlanmış nohut,

4 çorba kaşığı şehriye,

1 Çorba kaşığı kuru nane,

tuz,

karabiber.

Köfte Malzemesi:

250 gr. kıyma,

1 dilim bayat ekmek içi



Yapılışı:

Önce köfte yapılır, kıyma ve ıslatılmış ekmeği yoğurun, az tuz ve az karabiber katın, küçük yuvarlak köfteler yapıp bir kenara bırakın. Tencereye tereyağını koyun, eriyince unu ekleyin, dövülmüş sarımsağı katın. Sarımsak biraz pişince, soyulmuş, küp, küp doğranmış domatesi ekleyin, bir kaç kez çevirin, yeteri kadar su koyun. Su kaynayınca unlu tepside sallanarak unlanmış köfteleri ve şehriyeyi ekleyin, köfte pişince nane, tuz ve karabiberi katın, bir kaç taşım kaynatın, ocaktan alın. Afiyet olsun.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Köfteli Çorba
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: