SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 İŞKEMBE ÇORBASI

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : İŞKEMBE ÇORBASI Supermoderator
GÜÇ :
İŞKEMBE ÇORBASI Left_bar_bleue50 / 10050 / 100İŞKEMBE ÇORBASI Right_bar_bleue

TECRÜBE :
İŞKEMBE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100İŞKEMBE ÇORBASI Right_bar_bleue

REP :
İŞKEMBE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100İŞKEMBE ÇORBASI Right_bar_bleue

SEVİYE :
İŞKEMBE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100İŞKEMBE ÇORBASI Right_bar_bleue

YILDIZ :
İŞKEMBE ÇORBASI Left_bar_bleue55 / 10055 / 100İŞKEMBE ÇORBASI Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

İŞKEMBE ÇORBASI Empty
MesajKonu: İŞKEMBE ÇORBASI   İŞKEMBE ÇORBASI Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 11:03 am

MALZEMELER:

1 kg. dana işkembesi

2 kaşık un

2 çorba kaşığı yağ

3-4 diş sarımsak

2 kahve fincanı sirke

Yarım kahve kaşığı kırmızı biber

Tuz



YAPILIŞI:

1- İşkembe yıkanır. Bir avuç tuzla tuzlanıp, iç içe geçirilip, birkaç saat bırakılır. Sonra bıçakla iyice kazınıp bol su ile yıkanır.

2- 8- 10 bardak su ile düdüklüde iyice haşlanır. Soğuyunca ince ince kıyılır.

3- Yağ ile un hafif pembe kavrulur. Kıyılmış işkembe ve haşlama suyu konup 2- 3 taşım kaynatılır.

4- Üzerine kırmızı biberli yağ gezdirilerek dökülür. Sarımsaklı sirke ile servis yapılır.



Not: Haşlama suyunun yağlarını kullanmayınız.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
İŞKEMBE ÇORBASI
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: