SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Şehriyeli Ciğer Çorbası

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
rrr_01
WEBMASTER
WEBMASTER
rrr_01


Erkek
Mesaj Sayısı : 261
Yaş : 29
Nerden : kOcAeLi
Personalized field : Şehriyeli Ciğer Çorbası Supermoderator
GÜÇ :
Şehriyeli Ciğer Çorbası Left_bar_bleue50 / 10050 / 100Şehriyeli Ciğer Çorbası Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Şehriyeli Ciğer Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Şehriyeli Ciğer Çorbası Right_bar_bleue

REP :
Şehriyeli Ciğer Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Şehriyeli Ciğer Çorbası Right_bar_bleue

SEVİYE :
Şehriyeli Ciğer Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Şehriyeli Ciğer Çorbası Right_bar_bleue

YILDIZ :
Şehriyeli Ciğer Çorbası Left_bar_bleue55 / 10055 / 100Şehriyeli Ciğer Çorbası Right_bar_bleue

KENDİNİ TANIT : .
Kayıt tarihi : 27/04/08

Şehriyeli Ciğer Çorbası Empty
MesajKonu: Şehriyeli Ciğer Çorbası   Şehriyeli Ciğer Çorbası Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 11:05 am

Yarım kg kuzu ciğeri

1 çay bardağı tel şehriye

7 su bardağı su

1 adet et suyu tableti

Terbiye için:

1 adet limonun suyu

1 adet yumurta

2 çorba kaşığı un

1 tatlı kaşığı tuz

Üzeri için:

4 çorba kaşığı sıvı yağ

1 tatlı kaşığı pul biber



Et suyu tablet ve su tencereye konur. Orta ateşte kaynayınca, yıkanmış, kuşbaşı doğranmış ciğer
eklenir. 15 dakika sonra şehriye atılır. Terbiye malzemesi iyice
çırpılır. Kaynamakta olan çorbanın üzerine sicim gibi akıtılır. Sürekli
karıştırarak 5 dakika daha kaynatılır. Üzerine yağda kızartılmış pul biber gezdirilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
 
Şehriyeli Ciğer Çorbası
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: ÇORBALAR-
Buraya geçin: