SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Üzümlü Keşkül Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN


Erkek
Mesaj Sayısı : 1151
Yaş : 29
Nerden : KoCaElİ
Personalized field : Üzümlü Keşkül Tarifi Administrator
GÜÇ :
Üzümlü Keşkül Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Üzümlü Keşkül Tarifi Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Üzümlü Keşkül Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Üzümlü Keşkül Tarifi Right_bar_bleue

REP :
Üzümlü Keşkül Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Üzümlü Keşkül Tarifi Right_bar_bleue

SEVİYE :
Üzümlü Keşkül Tarifi Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Üzümlü Keşkül Tarifi Right_bar_bleue

YILDIZ :
Üzümlü Keşkül Tarifi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Üzümlü Keşkül Tarifi Right_bar_bleue

TAKIMIM : Üzümlü Keşkül Tarifi Galatasaray
Kayıt tarihi : 09/04/08

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Üzümlü Keşkül Tarifi Empty
MesajKonu: Üzümlü Keşkül Tarifi   Üzümlü Keşkül Tarifi Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:29 pm

• 1 çay bardağı pirinç
• 100 gr badem
• 4 su bardağı süt
• 2 su bardağı toz şeker
• 1 çay bardağı üzüm suyu
• 1 kase çekirdeksiz üzüm
• 2 çorba kaşığı hindistan cevizi
• 1 çorba kaşığı çekilmiş şam fıstığı

1. Pirinç ayıklanıp, yıkanır. Bir gece suda bekletilir. Ertesi gün robotta çekilir.
2. Bademler sıcak suda bekletilip kabukları soyulur.
3. Ayıklanmış bademler bir bardak sütle robotta çekilir.
4. Kalan süt tencerede kaynatılır.
5.
Bademli karışıma, pirinç ve üzüm suyu ilave edilir. Kısık ateşte koyu
bir muhallebi kıvamına gelinceye kadar sürekli karıştırılarak pişirilir.
6. Muhallebi ateşten alınıp çekirdeksiz üzüm eklenerek karıştırılır.
7. Servis kaselerine boşaltılıp soğumaya bırakılır.
8. Üzerine çekilmiş şam fıstığı ve rendelenmiş hindistan cevizi serpilir.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://supermekan.yetkinforum.com
 
Üzümlü Keşkül Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Muzlu Dondurma Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: TATLILAR-
Buraya geçin: