SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Meyvalı Sütlaç Tarifi

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN


Erkek
Mesaj Sayısı : 1151
Yaş : 29
Nerden : KoCaElİ
Personalized field : Meyvalı Sütlaç Tarifi Administrator
GÜÇ :
Meyvalı Sütlaç Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Meyvalı Sütlaç Tarifi Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Meyvalı Sütlaç Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Meyvalı Sütlaç Tarifi Right_bar_bleue

REP :
Meyvalı Sütlaç Tarifi Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Meyvalı Sütlaç Tarifi Right_bar_bleue

SEVİYE :
Meyvalı Sütlaç Tarifi Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Meyvalı Sütlaç Tarifi Right_bar_bleue

YILDIZ :
Meyvalı Sütlaç Tarifi Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Meyvalı Sütlaç Tarifi Right_bar_bleue

TAKIMIM : Meyvalı Sütlaç Tarifi Galatasaray
Kayıt tarihi : 09/04/08

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Meyvalı Sütlaç Tarifi Empty
MesajKonu: Meyvalı Sütlaç Tarifi   Meyvalı Sütlaç Tarifi Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:30 pm

• 3 elma
• 1 su bardağı kırık pirinç
• 1 fincan nişasta
• 2 su bardağı şeker
• 3 portakal suyu
• 50 gr kayısı
• 50 gr kuş üzümü
• 10 bardak su
• Tarçın, ceviz

1-
Elmalar soyulup rendelenir. Rendelenmiş elma, yıkanmış pirinç, suyla
beraber bir müddet pişirilir. Doğranmış kayısı ve üzüm ilave edilir.
2-
Pirinçler iyice piştikten sonra az bir suyla eritilmiş nişasta
karıştırılır. Şeker ve sıkılmış portakal suyu ilave edilip koyu bir
kıvama gelinceye kadar pişirilir.
3- Ateşten alınıp kâselere dökülüp soğutulur. Üzerine toz tarçın, arzuya göre dövülmüş ceviz serpilerek servis yapılır.
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://supermekan.yetkinforum.com
 
Meyvalı Sütlaç Tarifi
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Muzlu Dondurma Tarifi

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: TATLILAR-
Buraya geçin: