SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 Kandil Simiti

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN


Erkek
Mesaj Sayısı : 1151
Yaş : 29
Nerden : KoCaElİ
Personalized field : Kandil Simiti Administrator
GÜÇ :
Kandil Simiti Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Kandil Simiti Right_bar_bleue

TECRÜBE :
Kandil Simiti Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Kandil Simiti Right_bar_bleue

REP :
Kandil Simiti Left_bar_bleue200 / 100200 / 100Kandil Simiti Right_bar_bleue

SEVİYE :
Kandil Simiti Left_bar_bleue300 / 100300 / 100Kandil Simiti Right_bar_bleue

YILDIZ :
Kandil Simiti Left_bar_bleue100 / 100100 / 100Kandil Simiti Right_bar_bleue

TAKIMIM : Kandil Simiti Galatasaray
Kayıt tarihi : 09/04/08

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

Kandil Simiti Empty
MesajKonu: Kandil Simiti   Kandil Simiti Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:44 pm

Kandil
Simit´inin tarifi Oktay Usta´nin Kitabindan. Kurabiye´yi yapmayi de
yemeyi´de pek sevmedigim halde, cok güzel oldular. Ayni Pastane´deki
tuzlu kuru pastalar gibi oldu.


Icindekiler:

125 g margarin
1 cay bardagi cicek yagi
1 tatli kasigi toz seker
3 corba kasigi yogurt
1 tatli kasigi tuz
1 tatli kasigi kabartma tozu
1 tatli kasigi mahlep
1 yumurta
alabildigi kadar un
Susam

Malzemelerden elinize
yapismayacak sekilde bir kurabiye hamuru yogurun. Kücük simit seklinde
form verin, üzerine yumurta sürüp susam serpin. 190°C-200°C firinda
pisirin.

Afiyet olsun!
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://supermekan.yetkinforum.com
 
Kandil Simiti
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Kandil…

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: TANINMIŞ KİŞİLERDEN TARİFLER-
Buraya geçin: