Gereçler:HAMURU İÇİN Minimum 6 adet yumurta 1 çay bardağı sıvı yağ un İÇİ İÇİN 1 adet kuzu ön kol karabiber tuz maydanoz Kızartmak için sıvı yağ ÜZERİ İÇİN Yoğurt tereyağ kırmızı toz biber Yapılışı:Enaz 6 adet yumurta sıvıyağ biraz tuz ve un kulak memesi yumuşaklığında hamur haline getirilir.Yarım saat dinlendirilir.Dinlendirmiş olduğunuz hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak her biri kızartma yapılacak tava büyüklüğünde açılır. Ve kızgın yağda altı üstü kızarıncaya kadar kızartılır.Diğer taraftan bir adet kuzu kolu bol suda haşlanır.Haşlanmış olan etler tiftilerek içine maydanoz ve karabiber eklenir.Bir kenara bırakmış oluğunuz kızartılmış olan yufkaları kaynamakta olan et suyunun içine atarak yumuşayıncaya kadar haşlanır.Haşlamış olduğunuz yufkaları bir fırın tepsisine bir kat yufka bir kat hazırlanmış olan etli harçtan serpilerek en üstte yufka olmak kaydıyla yerleştirilir.Kalan et suyuda üzerine dökülerek kızgın fırında suyunu çekene kadar üzerini kızartmadan pişirilir.Pişmiş olan börekler kesilerek,üzerine yoğurt ve kızdırılmış biberli tereyağıgezdirilerek servis yapılır. Afiyet Olsun. Servis Önerileri: Arzu edenler yoğurtsuz olarakta servis edebilir.Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar): Bu tarif İZMİR'den en az annem kadar çok sevdiğim Sayın FATMA GİRGİN'e aittir.Besin Değerleri ve Ek Bilgiler:Kalori YüksekDietetic Fiber belirtilmemişVitamin B belirtilmemişKarbonhidrat belirtilmemişKolestrol belirtilmemişVitamin B12 belirtilmemişToplam Yağ belirtilmemişSodyum belirtilmemişVitamin D belirtilmemişDoymamış Yağ belirtilmemişVitamin A belirtilmemişVitamin E belirtilmemiş