SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 ümit ustadan (paŞa BÖregİ)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN


Erkek
Mesaj Sayısı : 1151
Yaş : 29
Nerden : KoCaElİ
Personalized field : ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Administrator
GÜÇ :
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Right_bar_bleue

TECRÜBE :
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Right_bar_bleue

REP :
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Right_bar_bleue

SEVİYE :
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Left_bar_bleue300 / 100300 / 100ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Right_bar_bleue

YILDIZ :
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Right_bar_bleue

TAKIMIM : ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Galatasaray
Kayıt tarihi : 09/04/08

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Empty
MesajKonu: ümit ustadan (paŞa BÖregİ)   ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:50 pm

Gereçler:HAMURU İÇİN
Minimum 6 adet yumurta
1 çay bardağı sıvı yağ
un
İÇİ İÇİN
1 adet kuzu ön kol
karabiber
tuz
maydanoz
Kızartmak için
sıvı yağ
ÜZERİ İÇİN
Yoğurt
tereyağ
kırmızı toz biber
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Yedek3 Yapılışı:Enaz
6 adet yumurta sıvıyağ biraz tuz ve un kulak memesi yumuşaklığında
hamur haline getirilir.Yarım saat dinlendirilir.Dinlendirmiş olduğunuz
hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar alınarak her biri kızartma
yapılacak tava büyüklüğünde açılır. Ve kızgın yağda altı üstü
kızarıncaya kadar kızartılır.Diğer taraftan bir adet kuzu kolu bol suda
haşlanır.Haşlanmış olan etler tiftilerek içine maydanoz ve karabiber
eklenir.Bir kenara bırakmış oluğunuz kızartılmış olan yufkaları
kaynamakta olan et suyunun içine atarak yumuşayıncaya kadar
haşlanır.Haşlamış olduğunuz yufkaları bir fırın tepsisine bir kat yufka
bir kat hazırlanmış olan etli harçtan serpilerek en üstte yufka olmak
kaydıyla yerleştirilir.Kalan et suyuda üzerine dökülerek kızgın fırında
suyunu çekene kadar üzerini kızartmadan pişirilir.Pişmiş olan börekler
kesilerek,üzerine yoğurt ve kızdırılmış biberli tereyağıgezdirilerek
servis yapılır. Afiyet Olsun.
ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Yedek2 Servis Önerileri: Arzu edenler yoğurtsuz olarakta servis edebilir.ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Yedek7 Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar): Bu tarif İZMİR'den en az annem kadar çok sevdiğim Sayın FATMA GİRGİN'e aittir.ümit ustadan (paŞa BÖregİ) Yedek5 Besin Değerleri ve Ek Bilgiler: Kalori YüksekDietetic Fiber belirtilmemişVitamin B belirtilmemişKarbonhidrat belirtilmemişKolestrol belirtilmemişVitamin B12 belirtilmemişToplam Yağ belirtilmemişSodyum belirtilmemişVitamin D belirtilmemişDoymamış Yağ belirtilmemişVitamin A belirtilmemişVitamin E belirtilmemiş
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://supermekan.yetkinforum.com
 
ümit ustadan (paŞa BÖregİ)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: TANINMIŞ KİŞİLERDEN TARİFLER-
Buraya geçin: