SAVAŞÇILARIn MekaNı
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BAYRAKLARI_BAYRAK_YAPAN_ÜSTÜNDEKİ_KANDIR___VATAN_EGER_UGRUNA_ÖLEN_VARSA_VATANDIR...
 
AnasayfaKapıGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

 

 KÜreden (Çİg KÖfte)

Aşağa gitmek 
YazarMesaj
A?DMİN
(AdMİn)
(AdMİn)
A?DMİN


Erkek
Mesaj Sayısı : 1151
Yaş : 29
Nerden : KoCaElİ
Personalized field : KÜreden (Çİg KÖfte) Administrator
GÜÇ :
KÜreden (Çİg KÖfte) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100KÜreden (Çİg KÖfte) Right_bar_bleue

TECRÜBE :
KÜreden (Çİg KÖfte) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100KÜreden (Çİg KÖfte) Right_bar_bleue

REP :
KÜreden (Çİg KÖfte) Left_bar_bleue200 / 100200 / 100KÜreden (Çİg KÖfte) Right_bar_bleue

SEVİYE :
KÜreden (Çİg KÖfte) Left_bar_bleue300 / 100300 / 100KÜreden (Çİg KÖfte) Right_bar_bleue

YILDIZ :
KÜreden (Çİg KÖfte) Left_bar_bleue100 / 100100 / 100KÜreden (Çİg KÖfte) Right_bar_bleue

TAKIMIM : KÜreden (Çİg KÖfte) Galatasaray
Kayıt tarihi : 09/04/08

Kişi sayfası
BURAYA: SERKAN

KÜreden (Çİg KÖfte) Empty
MesajKonu: KÜreden (Çİg KÖfte)   KÜreden (Çİg KÖfte) Icon_minitimePaz Nis. 27, 2008 12:52 pm

KÜreden (Çİg KÖfte) Yedek10 Gereçler:1.Kg.Dana kıyma (Sırt eti yağsız üç defa çekilmiş)
1.Kg. kırmızı köftelik bulgur.
800 gr.isot ( urfa biberi)
200 gr. biber salçası
1 çay bardağı zeytinyağı.
2 orta boy soğan
1 baş sarımsak
5 adet limon
400 gr domates suyu
1 demet maydanoz
1 demet yeşil soğan
1 yemek kaşığı
7 çeşit baharat
KÜreden (Çİg KÖfte) Yedek3 Yapılışı:ilk
önce kıymayı 400 gr isot ve yarım cay bardağı zeytinyağı ile kıyma ayrı
bir tepside terbiye edilir. çiğköfte tepsisine bulgur, elde küçük
doğranmış kurusoğan, sarımsak ve limonlar dört parçaya bölünerek içine
katılır ve yoğrulmaya başlanır 30 dakika yoğurduktan sonra daha önceden
terbiye ettiğimiz kıyma ve salçayı ilave ederek yoğurmaya devam ederiz.
su ihtiyaç olduğunda domates suyundan faydalanırız. kalan zeytin yağını
ilave ederiz en son doğranmış olan maydanoz ve yeşilsoğanı katarız
üzerine baharatı döktükten sonra yeşilliğini fazla öldürmeden az daha
yoğururuz ve toplarız.
KÜreden (Çİg KÖfte) Yedek2 Servis Önerileri: Marol, Ayran veya Rakı, KÜreden (Çİg KÖfte) Yedek5 Besin Değerleri ve Ek Bilgiler: Kalori belirtilmemişDietetic Fiber belirtilmemişVitamin B belirtilmemişKarbonhidrat belirtilmemişKolestrol belirtilmemişVitamin B12 belirtilmemişToplam Yağ belirtilmemişSodyum belirtilmemişVitamin D belirtilmemişDoymamış Yağ belirtilmemişVitamin A belirtilmemişVitamin E belirtilmemiş
Sayfa başına dön Aşağa gitmek
https://supermekan.yetkinforum.com
 
KÜreden (Çİg KÖfte)
Sayfa başına dön 
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-

Bu forumun müsaadesi var:Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
SAVAŞÇILARIn MekaNı :: YEMEK TARİFLERİ :: TANINMIŞ KİŞİLERDEN TARİFLER-
Buraya geçin: