Gereçler:6 adet kuru yufka 1kilo kuşbaşı et[orta yağlı]1orta boy soğan 5 subardağı su,tuzyar Yapılışı:kuşbaşı et,ince doğranmış soğan kısık ateşte suyunu salıp çekinceye kadar kvrulur.5 subardağı su eklenir.Yarım saat kadar pişirilir.Diğer tarafta yufkalar orta boy tepsiye parçalanır.Üzerine pişen etin kaynayan suyu yavaş yavaş dökkülür,üzerine etlerde koyulur sıcak servis yapılır.Afiyet olsun. Servis Önerileri: sıcak servis yapılırBesin Değerleri ve Ek Bilgiler:Kalori belirtilmemişDietetic Fiber belirtilmemişVitamin B belirtilmemişKarbonhidrat belirtilmemişKolestrol belirtilmemişVitamin B12 belirtilmemişToplam Yağ belirtilmemişSodyum belirtilmemişVitamin D belirtilmemişDoymamış Yağ belirtilmemişVitamin A belirtilmemişVitamin E belirtilmemiş