A?DMİN (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 1151 Yaş : 29 Nerden : KoCaElİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 09/04/08
Kişi sayfası BURAYA: SERKAN
| Konu: Medine'nin gülü..... Ptsi Nis. 28, 2008 9:05 am | |
| kalbim senin aşkınla yanıp tutuşurken, Kurtarır mısın beni mahşerin ateşinden, Kopuyor senin için binlerce parça hergün kalbimden, Eğer bana şefaat eylersen, Kalmaz benden sevinçlisi bir ALLAH bilir bir de SEN... Keşfediyor dünya seni yeniden, Ama burada cahil kalmış, sefil bir ben Eğer seni keşfetmeden ölürsem, Örtülmesin üzerime en edna kefen, Koyulupta toprağa kirletmesin orayı, bu günahkar beden. Sen gidince dünyaya sarıldı kara bir kefen Gidiyor herkes mahşere ne yapacağını bilemeden, Mahrum kalacağız belki cennetin zevkinden, Bizi cehenneme sürüklenmeden uyandıran beden Senin yolunda ilerlerken, Sırtı yere gelmesin ebediyyen..! *********************** Veysel Karani Hz.; -Allahü tealayı bilir misiniz? -Evet biliriz -Öyleyse başka şeyleri bilmeseniz de olur. -Aman efendi bir nasihat daha. -Allahü teala sizi bilir mi? -Evet bilir -Öyleyse başkaları bilmese de olur.. | |
|