mc__musty (AdMİn)
Mesaj Sayısı : 257 Yaş : 31 Nerden : KaYsErİ Personalized field : GÜÇ : TECRÜBE : REP : SEVİYE : YILDIZ : TAKIMIM : Kayıt tarihi : 19/04/08
| Konu: Hiç tam oLmadık..! Ptsi Nis. 28, 2008 12:20 pm | |
| hep karıştır oldu mu kendini de beni de hiç rahat edemeyelim biz hep aklımız dağınık özleyip duralım birbirimizi
hep tamamen birbirimizin olmadıkça daha da tutkulu olsun herşey daha acı verici daha can yakıcı
ben hiç bir zaman olmayayım senin hep uzakta istediğin erkek olayım bir türlü elinden tutup senin olmasını beceremediğin
güzel olmasın hiçbirşey, tam olmasın hiçbir mutluluğumuz hep kısa sürsün havai fişek gösterileri gibi keşke bir iki dakika daha devam etse diye saniyeleri sayalım
ama bitsin hep izleyebilecekken bitsin sanki gökyüzünün başka bir gösteriye sözü varmış gibi
benim seyretmek istemediğim senin ise seyredip seyretmemekte kararsız kaldığın benim havai fişeklerim kadar tutkuyla bakmadığın coşkuyla izlemediğin
ama bırak olsun sen sadece bana rahat ver sesimi de duymayıver yaşarsın, merak etme...
kışın o ilk gününden önce yaşadığın gibi... sadece çok özlersin, herkeste beni ararsın o kadar
ama bilirsin ki, var bir sözün tutman gereken herşeyi yakıp yıksan da uğruna..
ama bilmelisin ki; hakkın yoktur uğruna yakıp yıktıklarına uzaktan bile bakmaya...
~ Çünkü Biz Hiç Tam Olmadık ~
| |
|